StoryEditorOCM
Strani nogometbolje ne može

Ovo su sjajne vijesti za Luku Modrića, oglasio se predsjednik Real Madrida

2. lipnja 2024. - 09:55

Realov predsjednik Florentino Perez rekao je u subotu navečer da će hrvatski nogometaš Luka Modrić igrati još godinu dana za Real Madrid.

"Siguran sam da će nastaviti igrati još jednu sezonu, u to nitko ne sumnja", izjavio je Perez za španjolsku radijsku postaju Cadena SER nakon osvajanja Lige prvaka.

"Jako smo zadovoljni što možemo nastaviti s njim još jednu sezonu jer je on jedna od velikih legendi koje ima ovaj klub, a ima ih mnogo", dodao je. Rekao je da je Modrić, 38-godišnji veznjak, također zadovoljan što će igrati za Real i iduće sezone.

Modriću ugovor istječe 30. lipnja, a prošli tjedan je rekao da se nada produženju nakon finala Lige prvaka. Kapetan hrvatske reprezentacije igra za "Kraljevski klub" od ljeta 2012. te je s njim osvojio 26 trofeja.

Real Madrid je u Londonu pobijedio sa 2-0 Borussiju Dortmund, a Modrić je igrao od 85. minute osvojvši svoj šesti pehara Lige prvaka.

"Osjećam veliki ponos", rekao je kratko Modrić na travnjaku tijekom slavlja.

Perez je pohvalio sve igrače.

"Nije lako osvojiti Ligu prvaka. No čitav svijet poznaje ljubavnu priču između našeg kluba i tog natjecanja", napomenuo je predsjednik.

Real Madrid je rekorder s osvojenih petnaest naslova prvaka Europe.

"Ovo je početak kako bismo osvojili i šesnaesti naslov", poručio je Perez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 21:39