StoryEditorOCM
Strani nogometpolicija efikasna

Navijači Zvezde krenuli u obračun nakon poraza u Beogradu, nisu daleko stigli...

Piše Sport SD
20. rujna 2024. - 07:19

Utakmica Lige prvaka koja se odigrala sinoć u Beogradu danima je bila pod povećalom, najviše zbog prijateljstva Benficinih navijača sa splitskom Torcidom. 

Najavljivali su se detaljni preglede i pretrese, pogotovo pri ulazu na gostujuću tribinu stadiona Rajko Mitić, unos obilježja Hajduka nije bio dopušten jer bi se to smatralo provokacijom i mogućim okidačem za incidente.

U Beograd je stiglo oko 2500 gostujućih navijača, a po završetku utakmice Crvena zvezda - Benfica (1:2) domaći navijači pokušali su napasti portugalske koji su bili smješteni u ‘kavezu‘.

Srpska policija u Beogradu zaplijenila obilježja Hajduka i Torcide: Oduzeli su zastave, majice...

image
AFP

Na zapadnoj tribini stadiona manja skupina navijača Zvezde krenula je prema No Name Boysima, ali srpska policija je spriječila okršaj. Video pogledajte OVDJE.

Benfica je povela već u devetoj minuti golom Kerem Akturkoglua. Bila je to brza akcija gostiju. Angel di Maria je na krilu uposlio Alexandera Baha koji je prebacio na drugu stativu do Akturkoglua kojem nije bilo teško zabiti. Korak bliže pobjedi gosti su stigli u 29. minuti kada je Orkun Kokcu sjajno pogodio iz slobodnog udarca.

Domaćin je u samoj završnici zakomplicirao situaciju smanjivši rezultat golom Felicia Milsona u 86. minuti. U sudačkoj nadoknadi Benfica je mogla zabiti i treći gola, ali je Zeki Amdouni pogodio vratnicu.

image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 08:34