StoryEditorOCM
Strani nogometbio na posudbi

Skandal u Valenciji: zbog seksualnog napada uhićen nekadanji Rakitićev suigrač, dvije žene završiće u bolnici

Piše SN
3. rujna 2024. - 16:57

Španjolski nogometaš, 27-godišnji Rafa Mir, uhićen je u ponedjeljak navečer zbog sumnje u seksualni napad, javlja tamošnji portal Cadena SER, a potvrđuje AS Spain.

Dugogodišnji član La Lige i Premier lige, koji trenutno boravi u Valenciji u vidu posudbe iz Seville, nije se pojavio na treningu Šišmiša u utorak, što je odmah probudilo sumnju tamošnjih novinara. Ubrzo su stigli sve do izvora iz državnog vrha, koji im je kazao da je Mir "Navodno seksualno napao dvije žene u dobi od oko 25 godina starosti". U trenutku navodnog napada, navodne žrtve nalazile su se u nogometaševoj kući nedaleko Valencije, gdje je boravio i još jedan muškarac, koji je također uhićen zbog sumnje da je sudjelovao u navodnom činu, prenose Sportske novosti.

Spomenute žene navodno su nakon incidenta završile u bolnici i tražile liječničku pomoć. Rafa Mir trenutno se nalazi u pritvoru Civilne garde i čeka svjedočenje pred sucem. Klub zasad čeka razvoj događaja i tek onda će javno prokomentirati situaciju.

Mir je igrao za nekoliko španjolskih (Las Palmas, Huesca) i engleskih klubova (Wolverhampton, Nottingham Forest), a dijelio je i svlačionicu Seville s Ivanom Rakitićem od ljeta 2021. do početka ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 14:05