StoryEditorOCM
Strani nogometpala odluka

Legendi Reala prekipjelo, noćnom porukom obavijestio upravu: ‘Odlazim, gotovo je!‘

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
31. svibnja 2023. - 22:36

Pretpostavljalo se da će Karim Benzema odigrati još jednu sezonu u Real Madridu, a nakon toga odabrati neko egzotično odredište za smiraj karijere.

Međutim, izgleda da će egzotika stupiti na scenu prije nego što su se tome nadali na Santiago Bernabeuu. Bivši francuski reprezentativac, naime, želi otići već ovog ljeta.

Nakon što mu je stigla izdašna ponuda iz Saudijske Arabije, 36-godišnji Benzema je čelnicima Real Madrida priopćio kako nema namjeru produljiti ugovor!

Aktualni vlasnik Zlatne lopte dobio je prije mjesec dana ponudu Al Ittihada, a pregovori dvaju strana traju već nekoliko tjedana, izvještava francuski FootMercato., a prenose Sportske novosti.

Sad je Benzema definitivno prelomio te je odlučio prihvatiti poziv iz Arabije. Može li Realov predsjednik Florentino Perez izvući nekog asa iz rukava i uvjeriti Francuza da ostane još jednu sezonu?

Ne uspije li u tome, Real bi se mogao naći u velikim problemima, jer za ovo ljeto nije planirano dovođenje nove ‘devetke‘, smatralo se da će Benzema na svojim leđima iznijeti još jednu sezonu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:39