StoryEditorOCM
Strani nogometUhvaćeni na odmoru

Haaland je baš znao odabrati: njegova prekrasna djevojka mu je veliki oslonac i najveća pomoć u svim situacijama

Piše R. R.
8. srpnja 2023. - 23:26

Erling Haaland i njegova prekrasna djevojka Isabel Haugseng Johansen uživaju su u surfanju tijekom odmora u francuskom Saint-Tropezu. Par je imao aktivan odmor koji je između ostalog uključivao vožnju jet-skijem i svladavanje prepreka, a najviše pažnje svakako privukla djevojka možda i najboljeg napadača današnjice.

Isabel djeluje kao jako skromna i povućena djevojka, a sada su je paparazzi uhvatili u bikiniju i može se reći da je Haaland znao šta i kako bira. Između njih dvoje vlada odlična kemija, a kada se Norvežnanin nađe u problemu Isabel je prva koja uleti u pomoć. Mlada Norvežanka mu je prvo pomogla dugu plavu kosu vezati u pletenicu, a zatim se i sama uhvatila u koštac sa surfanjem. Jasno je da se jako zabavljaju i da maksimalno koriste svoje vrijeme na Mediteranu, nakon što su prošli mjesec bili na vjenčanju zvijezde Manchester Cityja Aymerica Laportea.

O Haalandovoj djevojci se ne zna previše toga osim da je ranije trenirala nogomet, te da su odrasli  zajedno u istom gradu gdje se i rodila njihova ljubav. Haaland je već sada postigao u karijeri što mnogi mogu samo sanjati, ali generalni je dojam da ono najbolje za napadača Građana tek slijedi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 04:56