StoryEditorOCM
Strani nogomet‘Here we go‘

Gotovo je! Oglasio se Romano, Kylian Mbappe je novi igrač Real Madrida

Piše Sport SD
2. lipnja 2024. - 13:29

Kada najpouzdaniji izvor nogometnog svijeta na društvenim napiše ‘Here we go‘, zna se što to znači. Fabrizio Romano objavio je:

- Kylian Mbappe u Real Madridu! Svaki dokument je potpisan i zapečaćen. Real Madrid će sljedećeg tjedna objaviti Mbappea kao novo pojačanje nakon osvajanja Lige prvaka. Mbappe je svoju odluku donio u veljači, sada se može smatrati novim igračem Reala.

Transfer saga koja je posljednjih nekoliko godina vruća tema svakog ljetnog prijelaznog roka očito je zaključena, sam Mbappe je nedavno izjavio:

- Moja budućnost? Do Europskog prvenstva će te znati. Vrlo sam miran u vezi s tim. Moja budućnost više nije tema u klubu, nitko više sa mnom ne razgovara o tome. Tu nema nikakvih briga. Igrat ću Euro mirne glave uvjeren da ću učiniti velike stvari.

Odlične vijesti za navijače Kraljevskog kluba, a još sinoć nakon osvajanja Lige prvaka predsjednik Florentino Perez izjavio je da će Luka Modrić igrati još godinu dana za Real Madrid.

- Siguran sam da će nastaviti igrati još jednu sezonu, u to nitko ne sumnja. Jako smo zadovoljni što možemo nastaviti s njim još jednu sezonu jer je on jedna od velikih legendi koje ima ovaj klub, a ima ih mnogo, izjavio je Perez za španjolsku radijsku postaju Cadena SER.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 22:40