StoryEditorOCM
Strani nogometpišu Talijani

Bomba iz Italije; Gotovo je, Tudor odlazi s klupe Lazija, izdržao je manje od tri mjeseca!

Piše SPORT SD
5. lipnja 2024. - 16:27

Igor Tudor odlazi s klupe Lazija! Već nekoliko dana talijanski mediji su navodili Tudorov odlazak kao opciju, unatoč tome što je prije manje od tri mjeseca zamijenio Maurizija Sarrija.

Trebao je Tudor biti dugoročno rješenje, ali već par dana nakon njegovog dolaska pričalo se o nesuglasicama s najvećim zvijezdama kluba. Iako je upisao dobre rezultate, nakon kraja sezone nije našao zajednički jezik ni s vodstvom kluba oko poteza koje treba povući u prijelaznom roku, pa su se tu odnosi dodatno pogoršali.

Sada je i poznati talijanski insajder Fabrizio Romano objavio kako će uskoro stići i službena objava preko kanala kluba.

Tudor je Lazio vodio u 11 susreta u kojima je upisao šest pobjeda, tri neriješena rezultata i dva poraza. Vladao je kompletni kaos u Laziju posljednjih dana, a unatoč solidnim rezultatima i ultrasi kluba iz Rima su se obrušili na Tudora, pa su jednom prilikom razvili transparent:  "Kao trenera treba ga tek vrednovati, ali kao čovjek... Tudor je go*no."

Igor Tudor na ‘udaru‘ navijača, poruka je žestoka, nemaju lijepih riječi za hrvatskog trenera

Prema posljednjim informacijama Bologna je zainteresirana za hrvatskog trenera. Ovu sezonu Bologna je završila na petome mjestu Serie A i izborila nastup u elitnom europskom natjecanju, a trener Thiago Motta je otišao.

image
Domenico Cippitelli/Nurphoto Via Afp

Tudor je u karijeri prije Lazija dvaput bio na klupi Hajduka, a trenirao je još i PAOK, Karabükspor, Galatasaray, Udinese, Veronu i Marseille.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 10:26