StoryEditorOCM
Ostaloteška nesreća

Zastrašujuća scena na Olimpijskim igrama: redatelj odbio emitirati snimku, Hitna pomoć brzo reagirala

Piše sport sd
28. srpnja 2024. - 23:51
France‘s Loana Lecomte competes in the women‘s cross-country mountain biking event during the Paris 2024 Olympic Games in Elancourt Hill venue in Elancourt, on July 28, 2024. (Photo by John MACDOUGALL/AFP)John Macdougall/Afp

Francuska biciklistica Loana Lecomte doživjela je tešku nesreću u nedjelju poslijepodne tijekom ženskog brdskog biciklizma na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Nakon dobrog starta u Elancourtu, nesretna je 24-godišnjakinja pala preko upravljača dok je vozila stjenovitim dijelom staze.

Na snimci se vidi kako udara glavom o pod te je nakon toga ostala ležati bez svijesti. Hitna medicinska pomoć odmah joj je priskočila u pomoć.

Redatelj je odbio emitirati snimku zbog uznemirujućeg sadržaja, a nisu prikazane ni reprize stravičnog pada. U tim su se trenucima svi okupljeni ozbiljno zabrinuli u vezi njenog stanja.

Lecomte je na kraju na nosilima izvučena sa staze. Među publikom se prolomio aplauz te su gledatelji spontano počeli skandirati njeno ime.

Spomenimo i da je u utrci pobijedila francuska vozačica Pauline Ferrand-Prevot, Amerikanka Haley Batten osvojila je srebro, a Šveđanka Jenny Rissveds broncu.

Muška utrka brdskog biciklizma na rasporedu je u ponedjeljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 01:19