StoryEditorOCM
Košarkadubrava u prvenstvu

Zadrani na popravnom nakon teškog poraza: ‘Mi smo takvi kakvi jesmo, sigurno da ne možemo biti zadovoljni‘

Piše Dražen žura
13. listopada 2024. - 19:33

Iznimno težak poraz (55:91) uz katastrofalnu igru protiv Budućnosti Voli. Momčad Zadra mora čim prije zaboraviti i okrenuti se Dubravi koja u FAVBET Premijer ligi dolazi na Višnjik.

– Mi smo takvi kakvi jesmo, sigurno da ne možemo biti zadovoljni, ali u ovoj situaciji naša obveza je da se držimo u hrvatskom prvenstvo držimo, ne smijemo nikako biti ispod očekivane razine. Sutrašnju utakmicu s Dubravom moramo shvatiti vrlo ozbiljno, kao da nam se radi o glavi – kazao je Jusup te na sva usta hvali suparnika....

– Dubrava je ove godine sastavila dobru momčad, to su pokazale pripremne utakmice i prva prvenstvena kola. Imaju jedan kontinuitet od lani, pokazali su da imaju glavu i rep. Zahvaljujem navijačima što su nam bili tolerantni na prošloj utakmici, na nama je da nađemo put da budemo bolji – zaključio je Jusup.

Nedvojbeno, igračima nije nimalo lako, igra se slabo, pa im je u glavama jedino razmišljanje, kako ne potonuti, uz uvažavanje Dubrave...

– Moramo se što prije konsolidirati i pripremiti za Dubravu. Stvarno su neugodna ekipa, imaju prilično respektabilan roster za hrvatsko prvenstvo i moramo ih ozbiljno shvatiti, igrati na puno većem nivou nego na prošloj utakmici. Vjerujem da to možemo i nadam se povoljnom rezultatu – kazao je Karlo Žganec, igrač Zadra.

Utakmica se igra u ponedjeljak od 20 sati, uz izravan prijenos na HKS TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2024 19:35