StoryEditorOCM
Košarkasad je gotovo

Unatoč Euru, hrvatski košarkaš je i dalje ‘goruća‘ tema španjolskih medija: Neobičan kraj ‘slučaja Hezonja‘

Piše Sport SD
17. lipnja 2024. - 09:33

Mario Hezonja (29) ostaje u Real Madridu, tvrdi španjolski radio Cadena Cope. Marca je prenijela tu vijest pod naslovom "Neobičan kraj ‘slučaja Hezonja‘. Mario će produljiti ugovor s Realom".

Podsjetimo, hrvatski košarkaš protekli tjedan bio je blizu prelaska iz Reala u Barcelonu za koju je već igrao od 2012. do 2015

Marca je tvrdila da je Hezonja čak bio potpisao za Barcelonu, u kojoj je tijekom četiri godine trebao zarađivati po tri milijuna eura i biti jedan od najplaćenijih igrača Europe, ali katalonski klub je negirao postojanje ikakve dokumentacije. Barcelona je navodno odustala nakon Hezonjine izjave koju je dao nakon osvajanja španjolske lige.

Izjava zbog koje je Barcelona odustala?

"Lijepo je što smo osvojili španjolsku titulu, ali osjećam se loše jer smo izgubili titulu prvaka Europe u najlošijoj utakmici godine. Ovo mi puno znači. Želio bih vratiti navijačima s još puno titula u predstojećim godinama. Osjećam se kao da su mi ova momčad i navijači obitelj. Primili su me otvorenih ruku dok su mnogi pričali sranja o meni. Zato želim još dvije godine biti tu i uzvratiti ljudima u Madridu za sve lijepo što mi pružaju", rekao je Hezonja.

Marca piše: "Real je zaboravio na dogovor koji je Hezonja sklopio s Barcelonom prije par dana, a koji je podrazumijevao ugovor na četiri godine s plaćom od tri milijuna eura. U Madridu se i dalje čude zašto je pokazao ljubav prema Realu i želju za osvajanjem titula ako je par dana prije potpisao ugovor s vječnim rivalima."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 09:34