StoryEditorOCM
Košarkaovo se ne pamti

Hrvatski reprezentativac javno prozvao trenera zbog neuspjeha: ‘To su stvari koje moramo riješiti među sobom‘

Piše SN
13. listopada 2024. - 22:52

Real Madrid doživio je drugi poraz u Endesa ligi, treći u sezoni ako se pribroji i euroligaški poraz u Münchenu. Za usporedbu, prošle je godine bilo potrebno 18 kola da Real upiše dva poraza u španjolskoj ligi.

Dosad su odigrane samo tri utakmice. Ona izgubljena utakmica u Coruñi opisana je kao slučajna, a onda je došao München, piše Marca. U nedjelju ih je svladao Bilbao s 83:79. Momčadi Chusa Matea dogodila se epizoda koja se ne pamti u posljednjih desetljeće i pol, prenose Sportske novosti

Stoga je bilo mnogo negativnih komentara zbog poraza u tjednu koji je loše počeo za Madriđane i u kojem ih čeka duplo kolo Eurolige. A kritike dolaze i iz vlastitih redova. Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja, njihov najbolji igrač, bio je kratak, ali izravan:

- Dobro smo krenuli, ali on (Chus) je počeo mijenjati i odjednom nismo mogli ući u ritam s novim igračima. Morat ćemo se dobro oznojiti želimo li nešto napraviti ove godine.

Španjolski trener Chus Mateo bio je neugodno iznenađen Hezonjinom reakcijom:

- Ako je tako, onda ne znam... Mi se inače uvijek slažemo. Mogu razumjeti ove trenutke frustracije, ali to su stvari koje moramo riješiti među sobom. Nemamo običaj javno kritizirati jedni druge. Trebamo se smiriti i nastaviti se truditi. - poručio je.

Njegova je poruka odjeknula jer djelomično sažima situaciju u Madridu. Bit će to teška godina u kojoj će se morati dobro namučiti za svaku pobjedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2024 22:54