StoryEditorOCM
Hajdukstoper bijelih

Uremović: ‘Nismo dobro ušli u igru po ovako teškom terenu i to nas je skupo koštalo‘

Piše K. M.
8. prosinca 2023. - 20:54

Hajduk je u 18. kolu HNL-a remizirao s Lokomotivom 1:1 u Kranjčevićevoj. Utakmicu je prokomentirao Hajdukov stoper Filip Uremović.

- Na kraju 1:1. Mislim da na ovako teškom terenu i uvjetima nismo dobro ušli u igru i to nas je skupo koštalo. Na kraju smo se morali vaditi u drugom poluvremenu. Zabili smo taj gol, imali smo par šansi da povedemo, ali nekako bih rekao da je to tu negdje bilo. Nekakav realan rezultat – rekao je Uremović.

Lokomotiva se dobro branila.

- Šef nam je govorio da treba osvojiti sve druge lopte, pogotovo na početku utakmice, a mi smo ušli slabo pogotovo na početku utakmice. Moram naglasiti mi defenzivno. Onda ti se to osveti, dobiješ nekakav gol i moraš juriti rezultat  po ovakvom terenu što je bilo teško. Prvo poluvrijeme smo pokušali igrati nešto po podu, bilo je tu čak i nekih šansi, dobrih akcija, ali u drugom poluvremenu kad je ‘pukao‘ teren morali smo prijeći na duge lopte. Hvala Bogu, tu smo stvorili par šansi, zabili gol i na kraju bod. Potpuni nam je fokus na iduću utakmicu.

Derbi s Dinamom je u idućem kolu.

- Moramo se maksimalno pripremiti. Mislim da ćemo to s trenerom odraditi jako dobro I vjerujem da imamo dobrih devet dana da maksimalno dobro uđemo u utakmicu.

Atmosfera u Kranjčevićevoj je bila sjajna…

- Još jednom zahvale svim navijačima. Po ovakvom vremenu sigurno nije lagano stajati dva, tri sata. Neki vjerojatno i duže, a I putovati. Stvarno jedna velika zahvala njima svima. Mislim da je danas bila igra na domaćem terenu – zaključio je stoper Hajduka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 22:01