StoryEditorOCM
Hajdukzločin i kazna

Nutricionistkinji Dragani Hajduk rekao zbogom; u hodniku Poljuda napala Pajača, na svom vjenčanju srušila ‘Maksimir‘...

Piše Sport SD
24. lipnja 2024. - 17:03

Sa zadnjim danom lipnja nutricionistkinji Dragani Olujić ističe ugovor s Hajdukom, a kako doznajemo, neće ga produžiti. Nakon dva prekršaja u ponašanju koja su dospjela pod svjetlo javnosti za Draganu je stigla i loša vijest s Poljuda.

Prva se situacija dogodila u poluvremenu dvoboja između Hajduka i Lokomotive. Prema zapisniku je delegat Ivan Jurina iz Zaboka zabilježio da je u tunelu napadnut sudac Igor Pajač.

U dopunskom izvješću je otkriveno o kome se radi. Naime, Pajač je naknadno identificirao žensku osobu koja je optužena za napad na njega, a riječ je o Hajdukovoj nutricionistici Dragani Olujić. Zbog toga je Disciplinska komisija HNS-a zatražila očitovanje Hajduka, a strana priče koju su s Poljuda ispričali činilo se da donosi drugu sliku ovog slučaja. 

image
Tom Dubravec/Cropix

- Iz kamera koje su postavljenje u tunelu i snimki koje posjedujemo vidljivo je da nutricionistica Dragana Olujić nije napala suca - priopćio je službeni Hajduk. 

Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer ipak je kaznio Draganu Olujić:

- HNK Hajduk se kažnjava zbog toga što je na prvenstvenoj utakmici 27. kola Hajduk - Lokomotiva domaća navijačka skupina Torcida, smještena na sjevernoj tribini, u 21. minuti zapalila jednu baklju i jednu bljeskalicu, u 26. minuti jedna bljeskalica je bačena u teren za igru te je utakmica prekinuta u trajanju od 30 sekundi, u 33. minuti zapaljeno je devet baklji, od 39. do 41. minute zapaljena su sjedala na sjevernoj tribini koja su ugašena intervencijom vatrogasaca, u 42. minuti zapaljene su dvije bljeskalice od kojih je jedna bačena na tartan stazu, u 45. minuti u teren i na tartan stazu ubačeno je više predmeta - plastičnih čaša, upaljača i komada sjedalica, u 52. minuti zapaljena je jedna baklja, od 62. do 63. minute zapaljeno je sedamdeset i pet baklji, osam bljeskalica i tri topovska udara, od 65. do 68. minute zapaljeno je šest baklji od kojih je jedna bačena na tartan stazu, a jedna na teren, od 72. do 74. minute zapaljena je jedna baklja, u 75. minuti jedna dimna kutija te zbog toga što je nutricionistica HNK Hajduk, gđa. Dragana Sekulić Olujić, u tunelu koji vodi od terena za igru do službenih prostorija gurnula rukama u prsa glavnog suca utakmice g. Igora Pajača, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 17.000 eura - stajalo je u objašnjenju, a za samu Olujić i ovo:

image

Dragana Olujić i Marko Livaja

Ante Cizmic/Cropix

- Gđa. Dragana Sekulić Olujić, nutricionist HNK Hajduk, na utakmici 27. kola Hajduk - Lokomotiva prijavljena je od strane delegata i suca jer je u poluvremenu utakmice u tunelu koji vodi od terena za igru do službenih prostorija gurnula rukama u prsa glavnog suca utakmice, g. Igora Pajača. Na temelju navedenog, počinila je prekršaj iz članka 52.st.1.toč.b. Disciplinskog pravilnika, te joj se izriče kazna zabrane obavljanja funkcije u trajanju od 3 (tri) utakmice koja obuhvaća zabranu ulaska u svlačionice i pripadajuće službene prostorije te pristup klupi za rezervne igrače prilikom odigravanja prvenstvenih ili kup utakmica, odnosno novčana kazna u iznosu od 1.000 eura.

Nutricionistkinja se nakon toga ‘iskazala‘ na svome vjenčanju kada je umjesto tradicionalne splitske torte od krokanta nožem razrušila tortu u obliku - Maksimira!?

Izazvalo je to zgražanje ne samo navijača Dinama, nego i većine navijača Hajduka koji su osudili takav oblik mržnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 17:11