StoryEditor
Hajdukpoljud

Tudor sa suradnicima sve više radi s balunom, na taktici: ‘generalke‘ neće biti, zaigrat će se međusobno

Piše Slaven Alfirević
19. svibnja 2020. - 10:01
Damir Krajač/HANZA MEDIA

Nema glasova o testiranjima nogometaša Hajduka, znači da su svi negativni, koliko god moraš biti oprezan, ništa drugo nismo ni očekivali, pa sad u četvrtak iznova na testove, briseve, s time da će se i krv davati za serološku analizu.

Podvrgavat će se analizi redovito.

Čekajući pomalo nastavak prvenstva koji se neumitno približava vijest postaje i – ulazak u svlačionice! Neće svi odjednom grupno, ali odjednom smiju po petorica. Da, hajduci su konačno „osvojili” i taj prostor. Više ne moraju nakon treninga u auto, pa kući na tuširanje, nego se klub malo pomalo otvara sa svim svojim sadržajima, premda naravno, uz sve nužne mjere opreza.

Mali veliki korak naprijed.

Ovo je faza „novo normalno”. Ući iznova u svlačionice poslije više od dva mjeseca, postaje glavna fora.

Što se tiče vježbanja, trener Igor Tudor sa suradnicima sve više radi s balunom, na taktici.

Ako se trening sasvim normalizirao, Hajduku su pak skučene mogućnosti da odradi sparing-meč, jer nema dostupnih protivnika uokolo. Da poželi odigrati prijateljsku kontrolnu utakmicu morao bi krenuti put sjevera ili da mu netko dođe u goste, a to je barem zasad neizvedivo ili vrlo komplicirano.

Stoga će sigurno odigrati nekoliko međusobnih ogleda do nastavka prvenstva i susreta s Interom početkom lipnja.

Po svemu neće biti „generalke”, ali će je složiti između sebe i to vjerojatno u nekoliko navrata. Ima dovoljno nogometaša da ih stožer podijeli u dvije momčadi, pa će i ta „utakmica” podgrijati znatiželju, „sparing-susret” između sebe.

#HAJDUK

Izdvojeno

27. svibanj 2020 10:55