StoryEditorOCM
HajdukSaga je završena

Talijanski insajder javlja, gotov je veliki posao, Hajduk konačno prodao Sahitija! Iznos bi vas mogao iznenaditi...

Piše I. R.
29. kolovoza 2024. - 14:48

Emir Sahiti na korak je od prelaska u njemački HSV. Preostalo je tek finiširati posao. Tako javlja talijanski insajder Lorenzo Lepore. Poznata je i odšteta koju će Bijeli dobiti, a riječ je o cifri od 1.5 milijuna eura s bonusima. Hajduku će pripasti i postotak od budućeg transfera, a 20 posto od ovog posla ide Rabotničkom, Sahitijevom prijašnjem klubu.

image
Ante Cizmic/Cropix

U HSV-u je i Mario Vušković koji je prije koji dan saznao svoju presudu u vezi dopinške afere. Stigla je presuda prema kojoj bivši hajdukovac ne smije igrati još dvije godine. Krilni napadač za Hajduk je odigrao 121 utakmicu zabivši pritom 18 pogodaka uz 20 asistencija. U ovoj sezoni nastupio je u svim utakmicama domaćeg prvenstva, bez učinka. Oproštaj od bjelog dresa imao je u remiju s Istrom 1961 (1:1) u posljednjem kolu.

image
Vojko Basic/Cropix

Na Poljud je stigao u veljači 2018. iz Rabotničkog, sjevernomakedonskog kluba. Svoj put do prve momčadi Bijelih krčio je kroz Hajduk 2, a potom i kroz posudbu u Šibeniku gdje je ostavio dobar dojam. Njegova vrijednost po Transfermarktu iznosi 2.3 milijuna eura.

image
Tom Dubravec/Cropix

Posljednji period u klubu ostao je obilježen po disciplinskoj kazni koju mu je odrezao trener Gennaro Gattuso. Talijanski strateg za kaznu ga nije vodio na gostovanje na Farske Otoke.

image
Vojko Basic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 10:25