StoryEditorOCM
Hajduku zdravom tijelu...

‘Svaka mi čast!‘; je li moguće da je Sahiti nakon odlaska ovo napisao? Kad sve pročitate, bit će vam jasno

Piše Sport SD
31. kolovoza 2024. - 12:15

Sada kada je postao igrač njemačkog HSV-a, opustio se malo Emir Sahiti. Čini se srtan i zadovoljan, ali i zahvalan za sve što je proživio i prošao u dresu Hajduka. Sada je na svom Instagramu objavio ovo:

- U Hajduk sam došao 2018 godine. Znao sam da dolazim u veliki klub, ali sam tek u godinama koje sam proveo u klubu shvatio koliko je velik, a posebno nakon osvajanja prvog kupa kojeg ću uvijek pamtiti. Žao mi jer nismo osvojili prvenstvo, uvijek ću žaliti zbog toga.

Želim biti iskren i reći da je nakon svih godina ipak došlo vrijeme da se profesionalno rastanemo. U srcu se nećemo rastati nikada i u meni će Hajduk uvijek imati najvećeg navijača. Hvala navijačima za podršku koju su nam davali kroz sve godine koje sam proveo u Hajduku. Hvala djelatnicima u klubu za lijepih zajedničkih šest godina. Hvala mojim suigračima za sve na terenu i izvan njega. Za vas imam samo jednu poruku: “Svaka mi čast”.

Samo jednu želju imam... - složio je duhoviti Sahiti koji eto, zahvaljuje sam sebi.

Za one koji nisu pratili, Hajduk i Hamburger SV dogovorili su transfer Emira Sahitija te 25-godišnji krilni napadač nakon šest godina napušta Poljud i karijeru nastavlja u Njemačkoj. 

Emir je u Hajduk stigao na posudbu na proljeće 2018. godine iz sjevernomakedonskog Rabotničkog, a ubrzo je zadovoljio klupsku struku te je u ljetnom prijelaznom roku i službeno potpisao za Bijele te se priključio radu tadašnje druge momčadi. 

U ljeto 2020. godine posuđen je Šibeniku gdje se uskoro profilirao u ključnog igrača momčadi te je postigao sedam pogodaka. Nakon završetka sezone vratio se u Hajduk i od tada postao neizostavan član prve momčadi. 

Javio mu se odmah bivši hajdukovac i hrvatski reprezentativac Josip Juranović.

- Emir Veliki Sahiti - napisao je Jura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:58