StoryEditorOCM
HajdukINTERNET GORI

Srbi pišu: Bomba u Hrvatskoj, Hajduk krade Dinamovo dijete! U Split stiže reprezentativac od deset milijuna eura!

Piše M. Bi.
27. siječnja 2024. - 10:33

Bomba u Hrvatskoj, Hajduk krade Dinamovo dijete! - jedan je od naslova u srpskim medijima koji su jutros veliku pažnju posvetili mogućem velikom preokretu po pitanju povratka Filipa Brekala iz Fiorentine u HNL.

"U Split stiže reprezentativac od deset milijuna evra!" dalje piše Mondo i dalje u tekstu pojašnjava čitateljima cijelu sagu o hrvatskom reprezentativcu:

- Nogometaš Josip Brekalo koji je bio "već viđen" na Maksimiru sada bi mogao da pojača ekipu Hajduka i krene ka tituli koju Split čeka gotovo dva desetljeća.

Mondo ističe da Dinamo ima velikih organizacijskih problema te da će "sudeći po zimskom prijelaznom roku" prvenstvo Hrvatske "imati što ponuditi tijekom proljeća".

- Osim na terenu jako je zanimljivo i na tržištu, mediji iz Hrvatske i Italije javljaju da Hajduk krade igrača Dinamu i to, ni manje ni više, nego momka kojega su stvorili i kasnije prodali za 10 milijuna eura.

Srpski portal navodi kako se već mjesecima priča o povratku Brekala na Maksimir, da je jako blizu i da se samo čekao njegov potpis. Međutim, onda je Dinamo izgubio od Lokomotive "koja je godinama bila filijala Dinama" nakon čega je u zagrebačkom klubu nastao kaos, preispituju se uloge čelnih ljudi kluba, kritiziraju se trener Sergej Jakirović i igrački kadar... Pa se prestalo i govoriti o dolasku Brekala koji je "praktično bio završen", kao veliko zimsko pojačanje za lijevi bok.

- Bila bi to nezapamćena krađa Splićana koji očigledno prave tim za velike domete. Pored Krovinovića i Livaje koji već nose ekipu u timu je ponovno Nikola Kalinić, a kao najveće pojačanje u povijesti kluba stigao je Ivan Perišić.

Perišić i Brekalo igraju praktično na istoj poziciji, piše Mondo, "ali se zna da Ivan još nekoliko mjeseci neće na teren zbog teške ozljede"

image

Uskoro u istom dresu? Ivan Perišić i Josip Brekalo

Damir Senčar/Afp
image
Darko Tomaš/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 19:19