StoryEditorOCM
Hajduk‘Za Sva Vrimena‘

‘Samo nas nebo rastavit može‘: Mišo Kovač dobio zasluženo mjesto na Poljudu

Piše Sport SD
21. lipnja 2024. - 10:17

Legendarni pjevač Mišo Kovač, poznat po bezvremenskim hitovima i neupitnoj ljubavi prema Hajduku, dobio je zasluženo mjesto u navijačkom parku “Za Sva Vrimena” na Poljudu.

U organizaciji i uz podršku SuperSporta, Mišo Kovač je na ovaj način ovjekovječen među najvećim ikonama hrvatske glazbene i sportske scene. Članovi Uprave SuperSporta Radim Haluza i Goran Đurić poklonili su i uručili Miši pločicu u trajno vlasništvo. Ova počast dolazi kao priznanje za njegov dugogodišnji doprinos glazbi i neizmjernu ljubav prema Hajduku, klubu uz koji je vezan cijelu karijeru.

Mišine pjesme redoviti su dio repertoara na Poljudu, a stih i pjesma “Ja ne mogu drugo nego da ga volin” najprepoznatljiviji je odraz njegove strasti i odanosti voljenom klubu. Njegovo ime sada zauzima posebno mjesto u navijačkom parku kao hvala za sve stihove koje je dao svom Hajduku.

Zanimljivo je napomenuti da Mišo ima i pjesmu “Volin te za sva vrimena,” koja je upisom u park dobila dodatno simbolično značenje.

Uz Mišu Kovača, u parku “Za Sva Vrimena” već su upisani i drugi velikani hrvatske glazbe poput Olivera Dragojevića, Arsena Dedića i Vinka Coce. Svaki od njih ostavio je neizbrisiv trag na glazbenoj, ali i hajdučkoj sceni. Navijački park “Za Sva Vrimena” tako postaje mjesto koje spaja navijače i velikane iz svih sfera povijesti Kluba koji su na različite načine prenosili slavno ime.

Svi navijači imaju priliku osigurati ime u vječnosti na novoj Svečanosti dodjele zahvala donatorima koja će se održati 04. kolovoza. Njoj će moći prisustvovati navijači koji se priključe projektu do 25. srpnja i doniraju iznos potreban za upis imena u park.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 10:20