StoryEditorOCM
Hajdukčekajući Istru

Pomoćni trener Hajduka uoči dvoboja s Puljanima: ‘Pred našim navijačima samo tri boda nas zanimaju‘

Piše Sport SD
1. rujna 2023. - 16:47

Pred Hajdukom je u subotu novi prvenstveni ispit. U sedmom kolu HNL-a na Poljud (21.05 sati) stiže Istra. Četvrti je to susret u kojem na klupi ‘bijelih‘ neće biti Ivana Leke koji odrađuje suspenziju od pet utakmica zabrane vođenja momčadi. 

- Sve je pozitivno nakon pet pobjeda. Znamo da je Istra ekipa koja igra ofenzivni nogomet. Mogu biti opasni, zadnje tri utakmice nisu poraženi. Puno puta se vraćaju u utakmicu, protiv Osijeka i Slaven Belupa su se vratili nakon dva gola zaostatka. Ali, više bih se fokusirao na našu momčad. U pozitivnom smo trenutku, pet pobjeda, četiri iz prošle sezone. Pričamo o rekordu, ali moramo biti maksimalno koncentrirani, da budemo na 200% i ostvarimo novu pobjedu - rekao je u najavi utakmice pomoćni trener Hajduka Adnan Čustović, a potom dodao:

- Naši momci pokazuju da idu do kraja, maksimalno ozbiljno pristupaju svakoj utakmici. Tako je bilo i u Varaždinu gdje smo s motivacijom u drugom poluvremenu i navijačima koji su nas pogurali u teškim trenucima zaslužili pogodak Dajakua i pobjedu.

Kakav Hajduk možemo očekivati protiv Istre?

- Pred našim navijačima, popunjenom Poljudu moramo biti 200% koncentrirani, da krenemo jako. Samo tri boda nas zanimaju - zaključio je Čustović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 02:56