StoryEditorOCM
Hajdukobjava iz londona

‘Perišić je napustio klub, želimo mu sve najbolje‘: oglasio se Tottenham, Hajduk je na potezu

Piše Sport SD
5. lipnja 2024. - 11:09

Ivan Perišić od 30. lipnja bit će slobodan igrač, jasno je to nakon objave londonskog Tottenhama na službenim stranicama i društvenim mrežama.

- Potvrđujemo odlazak Ivana Perišića po završetku ugovora. Zahvaljujemo Ivanu na služenju klubu i želimo mu sve najbolje u budućnosti, stoji u objavi Tottenhama.

Perišić je u siječnju u stigao Hajduk na posudbu iz Tottenhama do kraja sezone. Sezona je završila, a sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić izjavio je:

- Perišić ima ugovor do kraja osmog mjeseca, na njemu je sve, mi ga želimo. Prepustit ćemo to njemu. 

Svi su mislili da Hajduk želi prodati Pukštasa i Sigura, evo istine; Kalinić otkrio i o čemu ovisi Perišićev ostanak

Je li ovo zadnji susret Perišića u dresu Hajduka u Splitu? Za oproštaj od Poljuda utakmicu će moći gledati gotovo svi

- Ne znam što bih rekao. Prošlo je puno vremena otkad sam napustio Hajduk. Zadnjih dana puno emocija, nisam dobro ni spavao. Sretan sam što sam tu. Ozljeda je prisutna, ali radim svaki dan, cijeli dan. Vidjet ćemo kad ću se vratiti na teren. Jedva čekam da sve krene. Počeo sam trčati prije 10-15 dana. Korak po korak, nadam se da ću što prije biti na terenu. Svi smo sanjali Hajduk. Nadam se da će se debi dogoditi što prije. Na Petici smo gledali sve lige, pa su se pojavljivali i drugi snovi. Ali Hajduk je bio prvi san, to je sigurno. Ako se dogodi, titula s Hajdukom bit će vrhunac - pun emocija bio je Ivan Perišić nakon potpisa za Hajduk u siječnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 11:23