StoryEditorOCM
HajdukEvo gdje gledati

Opća jagma za ulaznicama. Svima koji ne dođu do karte za susret Hajduka i Ružomberoka ostaje tv prijenos

Piše F. V.
12. kolovoza 2024. - 23:12

Nogometaši Hajduka u četvrtak 15. kolovoza igraju uzvratni susret 3. kola kvalifikacija Konferencijske lige protiv Ružomberoka. Podsjetimo, prvi susret odigran u Slovačkoj u četvrtak završio je bez pogodaka. Utakmica se igra s početkom u 21 sat. Ulaznice za utakmicu su u prodaji od četvrtka. Kao i do sada do dana utakmice pravo kupnje imaju isključivo članovi kluba.

Svi oni koji ne nađu svoje mjesto na stadionu moći će se smjestiti uz male/velike ekrane. Prijenos utakmice će se moći gledati na kanalu MaxSport 1, ali i u programu HDTV-a koji je praktično svima dostupan. Pravdu će na Poljudu dijeliti talijanski sudac Luca Pairetto, dok je VAR njegov sunarodnjak Paolo Mazzoleni. U susretima 3. kola kvalifikacija ima VAR-a, za razliku od prethodne runde.

Pobjednik ovog susreta u play offu igrat će protiv boljeg iz dva ogleda armenskog Noaha i grčkog AEK-a koji je prilikom ždrijeba bio izraziti favorit. No, u prvom susretu odigranom u Armeniji slavio je domaći sastav s 3:1. Uzvratna utakmica AEK-a i Noaha igra se u četvrtak s početkom u 19.30 sati.

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 19:41