StoryEditorOCM
Hajdukzanimljiv izbor

‘Nula‘ s Rujevice ipak lansirala jednog hajdukovca u momčad kola: Dinamo nakon reseta ima trojicu, a tu je i bivši...

Piše I. R.
1. listopada 2024. - 21:41

Hajduk je na Rujevici remizirao s Rijekom (0:0) u prošlom kolu domaćeg prvenstva. Jadranski derbi prošao je bez pogodaka, a većina je dojma kako su obje momčadi zadovoljne tim rezultatom. Nitko nije htio izgubiti i to su dobili, dok za pogotke nisu bili voljni previše riskirati. Obje ekipe zadržale su tako prednost nad Dinamom u poretku koji je obavio svoj posao u lokalnom ogledu s Lokomotivom (5:1).

image
Damir Krajac/Cropix

Rijeka i dalje drži prvo mjesto s 18 bodova koliko ima i drugoplasirani Hajduk. Dinamo je treći s dva manje. Usprkos remiju, jedan je hajdukovac pronašao svoje mjesto u momčadi kola koju bira Sofascore. Vratar Ivan Lučić sačuvao je svoju mrežu čistom i tako zaradio ocjenu 7.3. Dinamo ima najviše predstavnika, čak trojicu: Raul Torrente, Martin Baturina i Bruno Petković.

image
Goran Mehkek/Cropix

Zanimljivo, u idealnoj postavi je i Jurica Pršir iz Gorice. Bivši hajdukovac dobio je ocjenu 7.9 nakon pobjede svoje momčadi protiv Slaven Belupa. Ostatak ekipe čine Agyemang Morrison (Šibenik), Niko Galešić (Rijeka), Luka Mamić (Varaždin), Petar Pušić (Osijek), Alen Grgić (Slaven Belupo) i Arnel Jakupović (Osijek).

image
Vojko Basic/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix

Ekipu kola donosi vam Sofascore

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2024 21:46