StoryEditorOCM
Hajdukmlada i stručna

Novo pojačanje na Poljudu! Nakon otkaza Dragani, Hajduk ima novu ‘šeficu prehrane‘, diplomu je ‘šufigavala‘ u Oxfordu

Piše Ivan Renić
1. srpnja 2024. - 14:55

Sezona je novih lica. Odlazaka i dolazaka, i to ne samo igrača. Dok se očekuju Edin Džeko i Ivan Rakitić, Hajduk se već pojačao na ostalim poljima. Valja posložiti kadar do kraja, pa je tako na službenoj klupskoj stranici osvanulo novo ime – Iva Tokić Sedlar. Riječ je o novoj nutricionistici Bijelih koja je naslijedila Draganu Sekulić Olujić, a s Bijelima je već krenula na pripreme u Sloveniju.

image
Jakov Prkić/Cropix

Stručnjaci za prehranu obično nisu u prvom planu, ali Ivina prethodnica ipak se ‘probila‘ na naslovnice. Sjećamo se još ‘afere tunel‘. Nakon utakmice Hajduka i Lokomotive u ožujku došlo je do naguravanja u tunelu, a na koncu se ispostavilo kako je Sekulić Olujić gurnula Igora Pajača i bacila mu sprej na pod.

Pale su optužbe s obje strane, a službena presuda je 1.000 eura kazne za bivšu nutricionisticu i tri mjeseca zabrane obavljanja funkcije.

... te zbog toga što je nutricionistica HNK Hajduk, gđa. Dragana Sekulić Olujić, u tunelu koji vodi od terena za igru do službenih prostorija gurnula rukama u prsa glavnog suca utakmice g. Igora Pajača, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1 – stajalo je u objašnjenju.

image
Ante Čizmić/Cropix

U međuvremenu je Sekulić Olujić počinila novi ‘krimen‘. Naime, na svojoj svadbi je umjesto tradicionalne torte (krokanta) u obliku zvonika Svetog Duje, sa svojim suprugom nožem isjekla tortu u obliku maksimirskog stadiona.

- Vjenčanja su puna običaja. Neki običaji su dosadni, neki zabavni, kao i vjenčanja. Ja sam se eto opet udala. Opet. I organizirala vjenčanje. Zabavno vjenčanje sa zabavnim i veselim običajima. Neke običaje zadržala, neke izostavila, a neke eto promijenila. U Dalmaciji se na vjenčanju razbija krokant. I to, Sv. Duje. Meni ga je ovaj put bilo žao. Izabrala sam nešto što se ionako uskoro ruši i gradi novo. Čista simbolika, ništa drugo. Ako netko to protumači na drugačiji način, to više ne smatram mojim problemom nego njegovim – pravdala se nakon vjenčanja.

Nutricionistkinji Dragani Hajduk rekao zbogom; u hodniku Poljuda napala Pajača, na svom vjenčanju srušila ‘Maksimir‘...

Doznajemo: Pajač je Draganu Olujić prijavio i policiji, kamera nije ‘iz ruke‘. Evo zašto snimka možda nije cjelovita

image

Dragana Sekulić Olujić

Saša Burić/Cropix

Čini se kako joj Hajduk preko drugog prekršaja nije mogao prijeći. Na njezino mjesto uskočila je Tokić Sedlar. Riječ je o mladoj stručnjakinji i vlasnici savjetovališta za prehranu Nutrivat. Preddiplomski studij nutricionizma završila je na Sveučilištu Oxford Brookes u Engleskoj.

Bila je čest gost na našim stranicama s pregršt korisnih savjeta za zdravu i uravnoteženu prehranu. Govorila je tako da baš i ne voli pojam ‘dijeta‘, te kako joj je draži holističko – hedonistički pristup prehrani. Nije smisao ograničavati, već pronaći ravnotežu, njezin je moto.

Ravnotežu će sada morati pronaći za hajdukovce. Uz trening, pravilna prehrana ključ je dobre forme igrača. Na Ivi je, dakle, velika odgovornost.

image
Saša Burić/Cropix
image
Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 14:55