StoryEditorOCM
Hajdukemisija ‘stadion‘

‘Nije Split grad od deset milijuna ljudi. Sve oni znaju, kao što su znali prije, tko kako trenira i sve‘

Piše Sport SD
20. svibnja 2024. - 07:29

Hajduk je u posljednjoj ovosezonskoj prvenstvenoj utakmici na Poljudu slavio protiv Gorice (2:1). Poveli su gosti pogotkom Rukavine, a Bijeli preokrenuli golovima Trajkovskog i Pukštasa. U zadnjem kolu HNL-a Hajduk gostuje u Zagrebu, u Kranjčevićevoj u subotu igra protiv Lokomotive.

U HRT-ovoj emisiji ‘Stadion‘ Tomislav Ivković kratko je prokomentirao stanje u Hajduku, transparente navijača o ozlijeđenima i bavljenje igrača Hajduka drugim aktivnostima.

- Sad nisu ništa napravili, rekli su, sad ćemo njih po ušima. Budi frajer i napiši kad trebaš napisati, rekao je Ivković i nastavio:

- Nije Split grad od deset milijuna ljudi. Sve oni znaju, kao što su znali prije, tko kako trenira i sve. Bili su prije ‘zip‘ jer im je tako odgovaralo.

image

Tomislav Ivković

Damir Krajač/Cropix

Podsjetimo, nakon utakmice protiv Gorice hajdukovci su otišli pozdraviti navijače, prvo su krenuli prema sjevernoj tribini. U početku su navijači sa sjevera nastavili pjesmu koju su pjevali već desetak minuta ranije.

- Ako ne postaneš novi prvak ti...

Međutim, kada su igrači došli bliže, podigli su koreografiju o kojoj će se još dugo pričati. Pisalo je na poruci:

- Boli vas ... kako je nama.

image
Tom Dubravec/Cropix

Uz podignute crteže činilo nam se točno 11 onih muških stvari, da budemo pristojni penisa.

Igrači su se brzo okrenuli i otišli pozdraviti navijače na istočnoj tribini. Očito je navijačko nezadovoljstvo nakon katastrofalnih igara ovog proljeća i one poruke ozlijeđenima u Puli (Pozdrav „ozlijeđenima”. Vidimo se u Splitu!) dobilo novu dimenziju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 07:38