StoryEditorOCM
HajdukNEVRIME JE

‘Perišiću, jel‘ imaš volje bit igrač Hajduka ili ne? Volin te, ali nisi više za balun. Gattuso, potiraj sve do jednoga!‘

Piše M. Bi.
11. kolovoza 2024. - 12:57

Ne smiruju se reakcije nakon što je Gennaro Gattuso iz momčadi Hajduka odstranio – Ivana Perišića!? I jutro poslije glavna je tema svih razgovora na kavama, plažama, društvenim mrežama... Pa jel‘ moguće, jednog Perišića tako!?

Glas naroda ilitiga popularni vox populi podijeljen je. Jedni daju za pravo treneru Gattusu vjerujući da će Talijan "uvesti reda u svlačionicu Bijelih", što god to značilo, dok su drugi na strani Perišića veličajući njegovo nogometno ime, karijeru...

Naravno, ni jedni ni drugi ne znaju o čemu se točno radi, gdje je nastao problem. Ni Gattusso ni Perišić nisu se javno izjasnili.

No, to ne znači da, po dobrom starom običaju, ljudi neće komentirati i davati za pravo jednom ili drugom.

Pa evo, izdvojili smo nekoliko komentara, da vidite "kako diše" hajdučki puk.

image
Paun Paunović/Cropix

Naprije ovi koji drže stranu treneru Gattusu:

- Apsolutna podrška treneru Gattusu  (Mate)

- Na zna Gattuso u koju kašetu brokava je upa! I u dom penzionera  (Špiro)

- Svi koji se ne ponašaju sportski, ne drže se discipline i protive treneru – noga u guzicu. Bez obzira o kome se radi.  (Mladen)

- Napokon trener s mudima. Predsjendik i Uprava moraju stati iza njega. Sad ili nikad! Previše puta se stajalo na stranu igrača koji su to zloupotrebljavali  (Šime)

- Božidar Maljković, višestruki prvak Europe: "Onog momenta kad si prvi put prisato na kompromis ti si sam sebi pucao u noge" (Robert)

- Svaka čast Perišiću, ali nije nam triba  (Veky)

- Bolje bi ti bilo da ukližeš koji put, a ne da komentiraš odluke trenera  (Željko)

- Puna podrška treneru... igraču je puna kapa Hajduka i Splita ...vidljivo je to svakome  (Vinko)

- Trener treba igrače, a ne imena i brojke, dobro je postupio, da je imao Dalić takav sistem sigurno bi bolje prošli na EP (Robert)

- Moj Ivane, nisi korektan ni prema klubu ni prema navijačima. Da nije bilo ozljede nikad ne bi doša (možda bi za dvi godine). Doša si se izličit i spremit za Euro šta ti niko nije moga u onom trenutku priuštit nego Hajduk. Iša si tamo nespreman, ovdje pripreme nisi odradija potpisa, ugovor da možeš ić kad god... Pitanje je imaš li ti volje bit igrač Hajduka ili ne?  (Anđelko)

- Perišiću, ako si iskren priznat ćeš da igraš loše, da puno glumataš (čuvaš se za Arape?) i potruditi se da postaneš bolji zbog sebe i kluba, a ako ne - široka ti bila Arabija i ne vraćaj se više  (Miro)

- Treneru potiraj sve do jednoga, dica čekaju i bolji su od ovi zvijezda  (Ivan)

- Da je on tio nešto ostvarit s Hajdukom ne bi doša sad na Božić, nego nakon Katara kad je obeća navijačima da će doć, pa produžio još godinu s Tottenhamom. Tad je bio u zadnjem trzaju za nešto ostvarit, a sad je bezvrijedan, igrač manje na terenu.

- Nitko ne može biti veći od kluba, nitko! (Ivo)

image

Nešto nije kako treba biti...

Duje Klarić/Cropix

A sad "Perišićeva vojska":

- Osobno ne virujen u ovo. Perišić nikad u karijeri nije imao sličnu kaznu, niti slovi kao incidentan igrač. Ovo je po meni dogovoreno ili zbog eventualnog odlaska 29.08. ili da uzdrmaju ekipu, da pokažu da nema nedodirljivih. Teško bi se Gatuso odlučio na ovo. On igra na rezultat i jasno mu je da ga samo on održava. Odreć se Perišića je pucanje u nogu  (Siniša)

- Perišić je apsolutna legenda hrvatskog nogometa! Ima 35 godina, zar se ne bi i njega trebalo čuti! Ili se slušaju samo "bogovi" a radnici i ratnici nemaju pravo riječi? Čut ćemo i njegov dio poslije utakmice sa Lokomotivom pa kome krivo, kome pravo!  (Ivica)

- Izbaci te lik koji psuje po presicama, a onda očekuje neku disciplinu  (Krešo)

- Opet ponavljam da običan čovjek teško može razumjeti Perišićev i Rakitićev potez dolaska u Hajduk u ovim godinama i sa ovim trenerom…Što im je to trebalo u blistavim karijerama? Da osvoje naslov u HNL-u je ionako teška utopija, jer ova prosječna momčad to ne može, vidljivo je nakon ovih nekoliko utakmica…  (Davorin)

- Osam reprezentativaca u ekipi! Za loše rezultate može bit odgovoran jedino trener (Ivica)

image

Gennaro Gattuso

Tom Dubravec/Cropix

I par neutralaca:

- Volim ga ja ko brata, ali za nogomet on više nije. A Gattuso ako ovako nastavi neće do Velike Gospe bit u Splitu  (Jozo)

- Odnijo đava sve, ovo je raspad teški  (Mate)

Eto, bit će zanimljivo čuti rasplet ove priče...

image
Paun Paunović/Cropix
image

Gennaro Gattuso

Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 14:50