StoryEditor
HajdukUgodni razgovor

Lukša Jakobušić sastao se s Državnim tajnikom u Ministarstvu turizma i sporta i posebnim savjetnikom za sport

Piše S. A.
25. studenog 2020. - 14:05
hajduk.hr

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić u utorak se sastao s Državnim tajnikom u Ministarstvu turizma i sporta Tomislavom Družakom i posebnim savjetnikom za sport Josipom Pavićem.

Na sastanku se raspravljalo o dosadašnjim aktivnostima Ministarstva turizma i sporta s HNK Hajduk kao i o mogućim novim oblicima suradnje.

„Ministarstvo turizma i sporta ovime nastavlja uspješnu komunikaciju i suradnju s Hajdukom, pogotovo u pogledu pomoći u provedbi EU projekata, ali i u pogledu brojnih drugih aktivnosti koje se tiču cijelog sustava sporta, a samim time i našeg partnera Hajduka“, rekao je nakon sastanka državni tajnik Družak.

“Drago nam je da će Ministarstvo dati potporu i oni će biti “hub”, točka prema svim ostalim državnim institucijama u realizaciji planiranih infrastrukturnih projekata. Obzirom da je u izradi novi Zakon o sportu, Hajduk će se kao jedna od zainteresiranih strana aktivno uključiti u podgrupe koja će dati svoja zapažanja i prijedloge.” - poručio je predsjednik Jakobušić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. siječanj 2021 07:42