StoryEditorOCM
Hajdukderbi u maksimiru

Livaja zabio, a Maksimir ‘eksplodirao‘, Gattuso nije skrivao emocije, poljubio je Marka, pogledajte slavlje hajdukovaca

Piše Sport SD
14. rujna 2024. - 09:33

Trener Hajduka Gennaro Gattuso poslije velike pobjede u Maksimiru bez zadrške i cenzure pričao je o turbulentnom tjednu na Poljudu. Prvo se zahvalio igračima...

- Hvala mojim igračima. Za nama je težak tjedan. Trebalo je karaktera za ovu pobjedu. Uspjeli smo i hvala im. Ne trebamo gledati na ljestvicu, prerano je. Veseli me što se poboljšavamo, napredujemo. Na kraju sezone ćemo podvući crtu. Posvećujem ovu pobjedu Nikoli Kaliniću. Za njega se može reći svašta, ali nije lažljivac. On me nagovorio, da nije bilo njega nikad ne bih bio ovdje. Hvala mu za sve što je napravio za Hajduk – emotivan je bio Gattuso te nastavio:

image
Željko Puhovski/Cropix

- Zbog ovih momaka, samo zato sam još uvijek tu. Preko 400 utakmica sam bio trener. Ovo što imamo u Splitu se jako rijetko viđa. Gušt je svaki dan doći na trening. Ova momčad me veseli jer svakog dana napreduje. Situacija je takva kakva je, ali nemam puno vremena razmišljati. Obećane su mi neke stvari koje nisu ispunjene. Nije istina što je predsjednik rekao da nismo razgovarali 10 dana. Nismo mjesec dana pričali! Život me vodio na teška mjesta, takva mi je sudbina. Mogu birati odustati ili boriti, ali definitivno ću se boriti!

Koliko mu znači ova pobjeda pokazuje i snimka nakon gola Marka Livaje u 70. minuti. U sveopćem slavlju i naletu emocija Gattuso je poljubio Livaju u usta.

image
Damir Krajač/Cropix

Sažetke derbija i gol marka Livaje pogledajte OVDJE.

Pobjedom u derbiju Hajduk je preskočio Dinamo i trenutno je vodeći na tablici SuperSport HNL-a.

image
Damir Krajač/Cropix
image
Damir Krajač/Cropix
image
Damir Krajač/Cropix
image
Željko Puhovski/Cropix
image
Željko Puhovski/Cropix
image
Željko Puhovski/Cropix
image
Željko Puhovski/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 09:40