StoryEditor
Hajdukgolgeterski

Kapetan izgurao Lokomotivu na sporedni kolosijek: Mislim da smo mogli i u prvom poluvremenu riješiti utakmicu, ali možda je ovako slađe

Piše PSD.
24. studenog 2020. - 20:58
Ronald Goršić/Cropix

Vratio se kapetan, zabio dva pogotka i odveo Bijele do velike pobjede u Kranjčevićevoj ulici. Zaustavio je Caktaš Lokomotivu, gurnuo je sporedni kolosijek. Slatko je ono bilo glavom, od pod, pa pod gredu, za pobjedu i tri boda.

- Znali smo da će biti teško. Htio bih čestitati momcima na dobroj utakmici i pobjedi. Nakon Belupa smo vjerovali da možemo uzeti sva tri boda. Na kraju smo u tome i uspjeli. Svi smo zadovoljni. Mislim da smo mogli i u prvom poluvremenu riješiti utakmicu, ali možda je ovako slađe - rekao je Caktaš

 -Mogli su svi vidjeti koliko nam je ova utakmica dosta značila. Nakon nekih loših rezultata trebali smo obradovati naše navijače. Svi skupa se možemo radovati s dvije gostujuće pobjede. Trebamo nastaviti ovako.

S obzirom da je susret s Dinamom odgođen, do ogleda s Rijekom imate na raspolaganju 12 dana?

- Iskoristit ćemo to vrijeme da se bolje upoznamo s trenerom Primorcem, te pohvatamo sve što on želi od nas. Mislim da još puno možemo naučiti - zaključio je Caktaš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. siječanj 2021 03:53