StoryEditorOCM
Hajdukoglasio se slaven

Ipak nije gotovo, još uvijek ima ulaznica za okršaj Hajduka i Slaven Belupa; evo kad će u prodaji zadnji ‘papirići‘

Piše Sport SD
17. listopada 2024. - 11:18

Nakon što su u utorak u rekordnom roku prodane sve ulaznice namijenjene za online prodaju, preostali kontingent za dvoboj Slaven Belupa i Hajduka pušta se u prodaju sutra, u petak, u 14 sati. Blagajna 1 podno tribine bit će otvorena do 17 sati, a s obzirom na to da je interes i dalje ogroman, velika je vjerojatnost da će sutra otići sve preostale ulaznice - objavio je Slaven Belupo, a prenosimo u cijelosti. 

Važno je, pritom, naglasiti da jedna osoba može kupiti maksimalno četiri ulaznice, a za svaku kupljenu potrebno je predočiti i osobnu iskaznicu. Dokumenti poslikani i predočeni preko mobitela NEĆE se uzimati u obzir. U slučaju da nakon prodaje na blagajni dio ulaznica ostane, iste će se nakon toga pustiti u online prodaju. 

Podsjetimo, redovna cijena ulaznice je 20 eura, dok članovi kluba imaju 50 posto popusta i plaćaju je 10 eura. Djeca do sedam godina plaćaju pet eura, ali uz kupovinu barem jedne ulaznice za odraslu osobu. Cijene za sektor A1, koji se nalazi podno svečane lože, su 50 eura, odnosno 25 za članove kluba te 15 za djecu do sedam godina. 

Napomenimo da je dosad prodano više od 2500 ulaznica, što uključuje gostujući sektor, četiri sektora rasprodana u online prodaji, godišnje ulaznice, kao i one rezervirane od strane sponzora i igrača kluba. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 12:14