StoryEditorOCM
Hajdukpripreme na bledu

Hajdukovci odradili posljednji trening s Gattusom u Sloveniji, veznjak osjetio ložu pa trenirao odvojeno

Piše K. M.
8. srpnja 2024. - 19:52

Došao je i zadnji dan jakog slovenskog ritma u ugodnoj temperaturi za ljeto. Pokazuje nam termometar tijekom jutra i popodneva najviše do 26 Celzijevih stupnjeva u Bledu, svakako ugodnije od vrućine koja nas čeka po povratku u Split. Posljednji dan boravka na Bledu iskoristili su hajdukovci za još dva jaka treninga na terenim NK Šobec Lesce u kojim je Gennaro Gattuso testirao taktičke zamisli za predstojeće utakmice. 

Uigravao je Gattuso tijekom jutra dvije kombinirane ekipe koje bi mogle dobiti po poluvrijeme protiv Ruh Lavova. Ona ozbiljnija provjera bit će protiv Fenerbahčea u Grazu kad će vrlo vjerojatno testirati okvirni prvi sastav za početak sezone.

Na današnjem treningu trenirali su svi koji su ostali na Bledu osim ozlijeđenih Aleksandra Trajkovskog i Ivana Ćubelića koji su u Splitu na rehabilitaciji. Ipak, nisu svi trenirali u grupi, odvojen je bio veznjak Anthony Kalik, a on je bio u nešto laganijem ritmu zbog prevencije jer je jučer malo osjetio ložu.

Bijelima je tako preostalo još jedno noćenje na Bledu, a nakon sutrašnje utakmice u Radomlju protiv Ruh Lavova slijedi put u Graz gdje će prespavati do ogleda s Fenerom. Ogled s Ruh Lavovom je na rasporedu u utorak od 11.30 sati u trening kampu Kalcer Radomlja, dok je onaj protiv Fenerbahčea u srijedu od 19 sati, a prije susreta s Turcima predviđen je i jedan trening u Grazu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 15:45