StoryEditorOCM
Hajdukčast i ponos

Emotivna objava mladog vratara: ‘Sve što napišem premalo je, hvala ti Hajduče za sve‘

Piše Sport SD
18. srpnja 2024. - 09:49

Hajduk se prije tri dana zahvalio Karlu Sentiću, 23-godišnji vratar karijeru nastavlja u mađarskom prvoligašu Diósgyőr VTK.

Sentić je u bijelom dresu skupio 18 službenih nastupa, debitirao je 30. srpnja 2022. u prvenstvenoj pobjedi na gostovanju kod Varaždina (2:0). 

U ljetnom prijelaznom roku 2023. godine otišao je na posudbu u Diósgyőr, a drugi dio prošle sezone proveo je na posudbi u kazahstanskom Ordabasyju.

Sentić se na društvenim mrežama oprostio od Hajduka:

- Sve ono što sad napišem premalo je za ovih 10 godina provedenih u voljenom klubu. Hvala ti Hajduče za san koji sam živio sve ovo vrijeme. Hvala čistačicama, oružarima, osoblju u restoranu, suigračima, trenerima, navijačima te svim ljudima u upravi koji su bili ili više nisu tu. Hvala ti za onu čistu emociju koju sam spoznao s tobom od prvog mog dolaska koja je riječima neopisiva. Nositi ovaj grb prije svega bila je velika čast i ponos. Nekad je bilo bolje, nekad lošije, ali znam da sam ti dao sve. Sve koliko sam mogao i znao. Putevi nam se ovdje rastaju ali nadam se da će se opet nekad spojiti. Svom Hajduku i svim navijačima želim sve ono što želim i sebi te naravno onu jednu želju koju svi imamo.

- Hvala ti Hajduče za sve!

- Čuvam za tebe jednu pjesmu što ju nikada ne pjevam. Vjeruj mi sve bi još za tebe da i nema noći u kojoj titulu ne sanjam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. kolovoz 2024 14:25