StoryEditorOCM
Hajdukrezultati ankete

Dok se čeka službena potvrda poslića s Poljuda, rekli ste nam što mislite o transferu: moglo bi vas iznenaditi...

Piše Sport SD
30. kolovoza 2024. - 13:35

Preostaje još samo službena potvrda iz kluba, ali sigurno je kako će Emir Sahiti napustiti Hajduk i pojačati njemački HSV. Govorio je o tome i trener Gennaro Gattuso na konferenciji za medije uoči utakmice Hajduka i Osijeka. Spominje se odšteta od 1.5 milijuna eura s bonusima, Bijelima će pripasti postotak od sljedeće prodaje, a 20 posto od ovog transfera ide Rabotničkom, klubu iz kojega je Sahiti stigao na Poljud.

image
Tom Dubravec/Cropix

Samo milijun ipo? Tako je otprilike glasilo mišljenje većine navijača. Mi smo vas u anketi na našem portalu upitali što vi mislite o ovome. Premalo, taman? Kako bilo, rekli ste svoje, a rezultati glase ovako: 56 posto onih koji su ispunili anketu misli da za taj novac bolje igrača ne možemo kupiti. Stoga ispada kako je kosovski krilni napadač ‘darovan‘, odnosno prodan dobrano ispod cijene. Sahiti slovi za ponajboljeg igrača Hajduka. U bijelim dresu skupio je 121 nastup zabivši pritom 18 pogodaka uz 20 asistencija. U ovoj sezoni zaigrao je u svim utakmicama domaćeg prvenstva, bez zapaženijeg učinka.

ANKETA Je li prodaja Sahitija u HSV dobar posao Hajduka? Mislite li da ga je trebalo zadržati?

image
screenshot/SD

Druga ‘najklikanija‘ opcija ona je koja kaže: Da, ovaj novac vrijedi više nego on momčadi. Nju je odabralo 26 posto ispitanih koji su očito nezadovoljni njegovim učinkom u Hajduku u posljednje vrijeme. Nedavno je trener Gattuso Sahitiju odrezao disciplinsku kaznu tako što ga je izbacio iz momčadi za utakmicu europskih kvalifikacija na Farskim Otocima. No, već u sljedećem susretu vratio se u sastav.

image
Vojko Bašić/Cropix

Najmanje glasova skupila je treća opcija koja kaže da je ovaj posao ‘onako, mogli smo i s njim i bez njega‘. Za nju se odlučilo 18 posto anketiranih. Po njima Sahiti niti je dao, niti uzeo. Mišljenja su da se igra Bijelih neće previše razlikovati ni s njim, ni bez njega.

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 10:57