StoryEditorOCM
Hajdukstativa

Dok hajdukovci čekaju što će biti s Mlakarom, Slovenac pustio objavu, u konkurenciji je za iduću utakmicu, ali....

Piše Sport SD
30. kolovoza 2024. - 14:13
Slovenia‘s forward #17 Jan Mlakar and Serbia‘s defender #13 Milos Veljkovic vie for the ball during the UEFA Euro 2024 Group C football match between Slovenia and Serbia at the Munich Football Arena in Munich, southern Germany, on June 20, 2024. (Photo by Fabrice COFFRINI/AFP)Fabrice Coffrini/Afp

Dok se čekaju imena igrača koji bi trebali pojačati Hajduka u novoj sezoni, u ovaj sumrak prijelaznog roka, jedan je igrač sam objavio vijest da je u konkurenciji za iduću utakmicu.

On je Slovenac Jan Mlakar!

A u konkurenciji su: Oblak Vekić, Vidovšek - Stojanović, Bijol, Balkovac, Karničnik, Brekalo, Janža, Drkušić, G. Stanković - Kurtić, Iličić, Lovrić, G. Čerin, Mlakar, Elšnik, Horvat, Petrović - Šporar, šeško, Celar, Vipotnik.

Dobra je vijest za navijače Hajduka da je Mlakar reprezentativac, a trenutno loša da se ovdje, očito, ne radi o sastavu Hajduka, već o reprezentaciji Slovenije.

Nećete se ljutiti na ovaj mamac, poanta je da je Mlakar itekako potentan i ozbiljan igrač, reprezentativac, a prema zadnjim naznakama ne tako daleko da uskoro bude i ona prava, očekivana objava. Promjenjiv je ovaj prijelazni rok, malo ovako, malo onako. Sad ima na Poljudu i nešto novca, kaže to i Gennaro Gattuso, ne za razbacivanje, ali neki model za Mlakara bi se mogao naći. Ima za njega Hajduk vremena do 5. rujna, ionako je reprezentativna stanka u kojoj Mlakar igra za svoju Sloveniju.

Slovenac je prošlog ljeta transferiran u Pisu za više od tri milijuna eura, ali u talijanskom drugoligašu trenutno nema željenu minutažu. Imao je slovenski napadač i ovog ljeta zapaženu rolu na Euru, a takvu bi htio i u klubu pa zato razmišlja o promjeni sredine, a želja je i s njegove strane da to bude povratak u Hajduk. Posudba do kraja sezone bila bi opcija za Hajduk i Mlakara, no u Pisi žele unovčiti investiciju u slovenskog napadača i tako trenutno koče realizaciju ovog potencijalnog povratka. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 07:15