StoryEditorOCM
Domaći nogometnezadovoljan

Roy Ferenčina: Znao sam da će Hajduk visoko napasti. Oni se bore za prvo mjesto, normalno da će napasti

Piše Ivan Renić
27. listopada 2023. - 20:37

Trener Slaven Belupa Roy Ferenčina nije bio zadovoljan nakon poraza od Hajduka. Imala je njegova momčad nekoliko prilika u drugom dijelu, ali Hajduk je ipak sačuvao čistu mrežu.

- Čestitam Hajduku na pobjedi, zabili su mi, a mi nismo. Zaslužili smo bod. Hajduk je bio bolji u prvom dijelu, u drugom smo mi napadali, ali nismo iskoristili svoje šanse. Nogomet se igra za golove, i ispalo je tako kako je ispalo.

Ne ide protiv Hajduka, četiri zaredom bez gola...

- Razočaran sam što nismo zabili. Imamo problem s realizacijom. Trebamo dalje naporno raditi da budemo bolji u tom segmentu.

Ostali aspekti igre?

- Zadovoljan sam, pogotovo s drugim poluvremenom. Bili smo hrabriji u nastavku. A u utakmicu smo ušli uplašeno.

Slavenu slijedi okršaj s Rudešom u Kupu.

- Igramo već u utorak protiv Rudeša. Sada razmišljamo samo o toj utakmici, pa ćemo vidjeti dalje. Možda će i drugi igrači dobiti priliku. Idemo pokušati pobijediti i proći dalje.

Je li vas iznenadio presing Hajduka?

- Znao sam da će Hajduk visoko napasti. Oni se bore za prvo mjesto, normalno da će napasti. U drugom poluvremenu su se možda i previše povukli. Ne možemo očekivati da ćemo imati sedam, osam prilika protiv Hajduka. Nismo iskoristili svoje prilike koje smo morali.

Atmosfera?

- Da je bar ovako svaku utakmicu. Jedino sam malo nezadovoljan što se tiče sudačke nadoknade. Bilo je puno prekida, zaslužili smo da se igra više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 02:19