StoryEditorOCM
Domaći nogomettraži novi klub

Osijek prekrižio igrača za kojeg je plaćena velika odšteta, skupio je više kartona nego golova

Piše SN
22. lipnja 2024. - 16:38

Kristijan Lovrić odlazi iz Osijeka. Nakon što se eterom proširila vijest da krilni napadač više nije u klupskim planovima, kontaktirali smo Osijek i doznali da je Lovrić u pregovorima s nekoliko klubova oko nastavka svoje karijere - pišu Sportske novosti.

Sportski direktor Jose Boto mu je zato rekao da može produljiti godišnji odmor dok god si ne nađe novu sredinu za nastavak karijere. Lovrić želi napustiti Osijek, a ni u klubu ne računaju s njim što je pokazala već i prošla sezona u čijem je finišu jako malo igrao.

Kada je dolazio iz Gorice, koja je za njega od Osijeka dobila 1.7 milijuna eura, dočekan je kao pojačanje u kojeg se polažu velike nade, no u dresu slavonskog prvoligaša je skupio više kartona nego golova. Lovrić je zaradio 15 žutih i jedan crveni karton, a zabio 11 golova i upisao jednako toliko asistencija.

image

Kristijan Lovrić

Damir Krajač/Cropix

Lovrić je bio drugi najskuplji ulazni transfer Osijeka, a jedini koji je plaćen više je Ramon Mierez koji je stigao za 2.5 milijuna eura. Osijek ga je već prošlog ljeta htio poslati na posudbu, a na zimu su se za njega raspitivali predstavnici ruskog Sočija koji su došli i na pripreme u Novigrad kako bi ga vidjeli uživo, no službena ponuda nikada nije stigla. Sada Lovrić traži novi klub, a Osijek, s kojim ima ugovor do ljeta 2026. godine, mu neće raditi probleme oko odlaska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 16:42