StoryEditorOCM
Domaći nogometptica selica

Nije valjda kraj!? Bivši trener Hajduka bi nakon samo nekoliko mjeseci mogao napustiti klub, izjava mu je znakovita...

Piše Sport SD
25. svibnja 2024. - 11:38

Istra 1961 i Gorica jučer su odigrali svoju posljednju utakmicu u sezoni. Bolja je bila Gorica s 2:0 golovima Jurice Pršira i Marka Solde. Susret je na mlin gostiju usmjerio nekadašnji hajdukovac Mario Čuić koji je ‘zaradio‘ crveni karton i tako otežao svojoj momčadi. Istra je sezonu tako završila na sedmom mjestu. Trener Paolo Tramezzani podignuo je momčad nakon dolaska na klupu.

- Igrali smo svoj nogomet i bilo je lijepo vidjeti igrače kako se bore u svakom duelu. Nije nam priznat pogodak, igrali smo s igračem manje. Nije bilo lako, ali trudili smo se izjednačiti do samog kraja. Ovo je nogomet i ako igraš dobro nekad čak i izgubiš. Za nama je jako lijep period, imali smo lijepo putovanje. Hvala igračima na ovom iskustvo, bilo je divno. Hvala i mojim suradnicima, navijačima, upravi kluba - govorio je Tramezzani nakon utakmice u stilu kao da se oprašta od Istre.

image
Damir Krajač/Cropix

I ne bi to bilo nikakvo čudo s obzirom na njegovu reputaciju trenerske ‘ptice selice‘. Talijanski strateg se gotovo nigdje nije zadržao duže od jedne sezone, a s većinom je klubova raskinuo suradnju već nakon nekoliko mjeseci, uključujući i Hajduk. Na Poljudu je, pak, ostavio dobar dojam. Dio navijača i danas zaziva njegov povratak na klupu Bijelih, no nije izvjesno da će se to dogoditi.

Novi je trener pred vratima Hajduka, nekoliko je kandidata bilo u igri, čeka se trenutak za službenu objavu

image
Goran Šebelić/Cropix

Sportski direktor Istre 1961 Saša Bjelanović kazao je kako žele zadržati Tramezzanija i kako je ipak optimističan da će se to i dogoditi. Rasplet situacije trebao bi biti poznat uskoro. Pred igračima je sada nekoliko tjedana zasluženog predaha, a onda već kreću pripreme za novu sezonu koja će krenuti usred ljeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 11:26