StoryEditorOCM
Domaći nogometzanimljivo...

Ni Livaja ni Petković: kapetan Osijeka iznenadio sve svojim glasom za najboljeg igrača HNL-a

Piše SPORT SD
14. prosinca 2023. - 15:51

Kapetan Osijeka, Vedran Jugović, iznenadio je hrvatsku nogometnu javnost izborom najboljeg igrača lige. Naime, Jugović je za najboljeg HNL-ovca u tradicionalnom izboru tportala glasao za Slavka Bralića, svog suigrača.

"Igrač kojem sam dodijelio najviše bodova je Slavko Bralić. U prvoj polovici godine bio je najzaslužniji za ostanak Gorice u SuperSport HNL-u, a povratkom s posudbe postao je i ključan igrač naše obrane, usudim se reći i najbolji obrambeni igrač lige", objasnio je Jugović.

Drugom suigraču, Ramonu Mierezu, dao je osam bodova, Dinamovom Brunu Petkoviću šest, Hajdukovom Marku Livaji četiri, a Slavenovom Benediku Mioču dva boda.

Bralić je prošlu polusezonu proveo na posudbi u Gorici, kojoj je pomogao ostati u ligi, a ove sezone je standardan stoper Osijeka, koji se nalazi na petom mjestu HNL-a i koji ima četvrtu najlošiju obranu lige po broju primljenih golova.

Dodajmo i to da je dosad glasalo šest od 10 kapetana klubova iz HNL-a, a na vrhu vodi Petković s 20 bodova više od Livaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 04:49