StoryEditorOCM

Jakirović novom tetovažom razbuktao strasti, dio navijača Dinama negoduje, drugi iskoristili priliku i ‘bocnuli‘ Hajduk

Piše Sport SD
28. svibnja 2024. - 14:06

Nogometaši Dinama remijem protiv Rudeša (3:3) su zaključili 33. HNL sezonu u kojoj su osvojili tri trofeja - naslov prvaka, Kup i Superkup.

Bio je to zadnji susret 36. kola SuperSport HNL-a. Dinamo je već ranije osigurao titulu, dok je Rudeš odavno ostao bez izgleda za prvoligaški spas.

Maksimir je bio rasprodan, a trener Sergej Jakirović je u prvih 11 ubacio nekoliko novih lica, pa su priliku dobili vratar Krkalić, te Vrbančić, Majić, Pavić i Jakirović.

Nakon revijalne utakmice Dinamo je doživio pravo slavlje na ulicama glavnog grada na kojima se konačno skupio zavidan broj navijača te su slavili novi naslov. Dinamo sada polako i gradi momčad za iduću sezonu te čekaju kako će se rasplesti finale Lige prvaka. Nadaju se pobjedi Real Madrida čime bi oni ‘avancali‘ u play-off rundu za ulazak u Ligu prvaka, a jamčilo bi im to minimalno skupinu Europske lige.

Svoje je emocije sada javnosti izložio i trener Jakirović. Dinamo je na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju Jakirovićeve potkoljenice na kojoj su friško tetovirani trofeji iz ove sezone, Rabuzinovo sunce te trofej za prvaka Hrvatske.

Uz niz pozitivnih komentara, dio navijača Dinama primijetio je i ovo:

- A gdje je grb Dinama?

Oni duhoviti su odgovorili u stilu ‘pa čiji će biti, jasno je kada je tu trofej za prvaka‘.

Sviđalo se kome ili ne, trofeji su u maksimirskoj vitrini, a sada i na nozi trenera Jakirovića. A grb? Svatko svoj nosi u srcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 10:03