StoryEditorOCM
Borilački sportovidobro je i prošao

Sramotan potez MMA borca, udario je djevojku u ringu, uskoro je požalio, pogledajte

Piše Sport SD
23. travnja 2024. - 09:39

Iranski MMA borac Ali Hebaiti već žali, dugo će pamtiti taj dan. Prošlog petka u Moskvi se održao veliki MMA event u organizaciji HFC (Hard Fighting Championship), a uoči borbe protiv Armenca Arkadija Osipjana, Hebaiti je nogom udario djevojku koja je označavala početak runde. 

Dobio je opomenu od suca, a nije se proslavio ni u borbi protiv Armenca. Izgubio je Iranac tehničkim nokautom nakon četiri minute i 25 sekundi, ali ludilo tek počinje, uoči proglašenja pobjednika nasrnuo s leđa na Armenca i nekoliko puta ga udario. 

Nakon izlaska iz kaveza Iranca je napalo nekoliko ljudi, na kraju je i dobro prošao. Nakon svega ispričao se iranski borac djevojci koju je udario na društvenim mrežama.

- Nisam se dobro ponašao prema Mariji. Razlog je taj da je prije borbe bilo nekoliko tučnjava, bio sam vrlo napet i samo sam htio da borba počne. Želim joj se javno ispričati. Oženjen sam i cijenim žene. Ona je samo radila svoj posao, a poslije borbe nisam odmah priznao svoju grešku jer su me udarili u glavu, napisao je na društvenim mrežama.

Ispričao se, ali organizacija je bila bez milosti, dobio je Hebaiti dobio doživotnu suspenziju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 09:41