StoryEditor
SplitKAZNA 250 KUNA

Stanišić prijavio Prkića zbog ploče u Krešimirovoj. Prkić: Hoće li istim žarom prijaviti i mamu koja je u Upravnom vijeću ‘Športskih objekata‘ digla ruku za parking?

Piše PSD
10. lipnja 2021. - 09:09
Duje Klarić/Cropix

Popravljanje ploče u Krešimirovoj prije godinu dana dobilo je svoj epilog. Naime, Jakovu Prkiću, vijećniku Pametmog stigla je kazna od komunalnog redarstva za taj čin u iznosu od 250 kuna.

To se dogodilo nakon što je HGS-ovac Igor Stanišić javno "prokazao" Prkića zbog navedenih radova. Na njegove objave reagirao je Prkić na svom Facebook profilu.

image
Nikola Vilić/Cropix

- Evo čitam kako me mladi Stanišić prijavio komunalnom redarstvu jer sam izvodio radove bez dozvole u staroj gradskoj jezgri. Nisam još dobio kaznu, ali čim je dobijem sa zadovoljstvom ću je platiti.

Radovi koje sam napravio trajali su 20 minuta. S nepoznatim počiniteljem, u ljeto 2020. godine, podignuo sam ulegnutu kamenu ploču koja je više mjeseci prijetila spoticanjem brojnim pješacima. Ploču nismo oštetili.

Zanima me hoće li mladi Stanišić s istim žarom prijaviti mamu koja je u upravnom vijeću Javne ustanove sportski objekti dignula ruku za davanje u zakup parkirališta pored S.C. Gripe firmi čiji je vlasnik u izbornom stožeru Željka Keruma bio viđeniji gost?

image
Tom Dubravec/Cropix

Nije zanemarivo ni da je Grad Split zbog te odluke ostao bez sedam milijuna kuna. Ili će se možda moralna busola mladog Stanišića u slučaju mame „zbuniti“ kao da je prošla kraj Jabuke?

Od kada je objavljena prijava javili su mi se brojni prijatelji i poznanici s ponudom da plate kaznu umjesto mene. Ne što ja to ne mogu, već mi žele poslati poruku potpore i zahvalnosti pri tom ne očekujući nikakvu uslugu zauzvrat.

Hvala puno Žanu, Lemi, Darku, Blanki, Paši, Tiću, Kari, Toniju, Anti, Duji, Antoniji, Nives, Mariju, Srđanu, Frani…- objavio je Prkić u svom Facebook statusu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2021 09:09