StoryEditorOCM
Split‘SITNO KOKOŠARENJE‘

‘Splitska obala‘ od Županije traži proširenje koncesije na Zapadnoj obali, a iz stranke Pametno poručuju: To je gumno Željka Keruma!

24. veljače 2020. - 11:05
Ante Renić i Igor Skoko postavili uličnu oznaku na Zapadnu obalu, kojom su Obalu kneza Branimira preimenovali u Guvno Željka KerumaPametno

Sjednica Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije na rasporedu je sutra (utorak), a na njoj će tema biti i koncesija na Zapadnoj obali, odnosno planirane izmjene i dopune. 

No, krenimo redom. O pomorskom dobru, Zapadnoj obali brine gradska tvrtka Splitska obala, a sada su prema Županiji uputili zahtjev za proširenje sadržaja koncesije. 

- Tijekom korištenja koncesije uočene su mogućnosti koje pruža ove nadasve elitna lokacija koja se može obogatiti turističkom ponudom bez daljnjih velikih investicijskih zahvata koji su izvedeni već pri samoj izgradnji Zapadne obale te se pojavila potreba za novim sadržajima koji uključuju sportsko rekreacijske, ugostiteljske, promidžbene i uslužne djelatnosti, stoji u objašnjenju zahtjeva Splitske obale.

Sadržaji koje Spli...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 00:01