StoryEditorOCM
Splitne može vjerovati

Splićanka opisala neugodno iskustvo maloljetne kćeri u Prometovom busu: ‘Stariji muškarac se skidao pred njom...‘

Piše Split SD
30. svibnja 2023. - 21:56

U Facebook grupi Mame Splitsko-dalmatinske županije jedna je Splićanka opisala neugodno iskustvo svoje maloljetne kćeri koje je s prijateljicom doživjela u Prometom autobosu.

Njezin status prenosimo u cijelosti:

Drage mame volila bi sa vama podilit jednu situaciju, još san pod dojmon. Znaći ćer (15) se danas sa prijon(15) vraćala iz škole buson br 18. Do njih je sija neki 35-godišnjak (po njihovoj procjeni) visok, mršav, crne kose obućen u crno. Prvo se obratija mojoj maloj, pita je jel solo i traži li vezu, ona ga je ignorirala pa se on poćea sve više približavat, dizat majicu, kreveljija se kako one kažu. Srića priko puta njih je bia neki momčić/momak (mali fala ti roditeljima šta su te tako odgojili, Bog te blagoslovija za 100 života) koji je boršon ogradija prolaz da in ovi nije moga prić. Dogovorile su se izać skupa, a kad se klipan diga za njima mali je diga noge da ovi ne može izać za njima iz busa. Cure su se tipkale tokon vožnje, bile su u strahu, ignorirale su ga koliko su mogle al da nije bilo tog momka ko zna šta je moglo bit. Pripazite mame to je maloprije bilo u 18-ki šta je u 7 manje 20 krenila sa Prime.

U komentarima koji su uslijedili zabrinute mame su komentirale čitavu situaciju.

- Moja se kćer sinoć iz škole vratila u strahu i uz sebe će imat sprej za samoobranu. Drage mame, budite svjesne svoga okruženja i okruženja svoje dice, u ludon vrimenu živimo - neki su od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:37