StoryEditorOCM
Splitpo zlato su

Na splitskom Virtualnom pazaru čovjek nudio trešnje po 12 €, pozvao kupce i da sami beru. Žena se odazvala i iznenadila!

Piše SPLIT SD
5. lipnja 2024. - 09:07

Ljubitelji trešanja napokon su dočekali, počela je njihova sezona. No, kao što su cijene svega skočile u nebo, tako su i trešnje jako poskupile. Za kilo ovog slatkog voća njegovi ljubitelji će morati izdvojiti i do 10 eura. Što je, kad pogledamo što se sve može uzeti za taj novac, za mnoge ipak previše.

Baš zbog toga mnogo pažnje je privukao zanimljiv oglas u Facebook grupi "Virtualni Pazar Split" na Facebooku.

- Prodajem trešnje 12 eura ako ja berem i vršim dostavu, a imate mogućnost sami brat za 1 euro, birajte - navedeno je u objavi koja je naravno zadobila mnogo pažnje i komentara. 

Ostali članovi grupe su s oduševljenjem reagirali na ovaj prijedlog, a sve je dobilo i svoj nastavak jer se kasnije javila jedna članica koja se odazvala na berbu i doživjela ugodno iznenađenje.

- Jučer je Mirko Gotovac objavio oglas za trešnje. Pozvao je da dođete i berete sami i da je cijena 1 €, a ako on dostavlja 12 €. Puno vas se nadovezalo, komentara je bilo svakakvih. Evo ja sam bila popodne u berbi, ubrali smo sigurno 20-ak kilograma. Brali smo sami i jeli usput, gospodin nas je preko telefona naveo do destinacije. Na kraju nas je došao pozdravit i nije htio niti ovaj 1 € po kilogramu uzeti. Rekao je ‘nek Vam je sa srićom i nek dica guštaju‘ Trešnje su odlične, hvala gospodinu Mirku- navela je oduševljena gospođa.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 09:08