StoryEditorOCM
ZagoraU Cisti Velikoj

Najveći malonogometni memorijal u Dalmaciji; prijavite se za jubilarni 30. Čigrin turnir, nagradni fond nikad bogatiji

Piše Snježana Šetka
4. lipnja 2024. - 19:27

I službeno su krenule prijave za najveći malonogometni memorijal u Dalmaciji i šire.

– U tijeku su prijave za jubilarni, 30. malonogometni Memorijal “Mate Vučak Čigra” u Cisti Velikoj. Budite dio ovog spektakla i prijavite svoju ekipu!

Ovaj prestižni događaj, koji se već tri desetljeća održava u čast našeg mještanina Mate Vučka Čigre, poginulog u Domovinskom ratu, okuplja najbolje ekipe iz cijele Dalmacije i Herceg-Bosne. Memorijal je poznat po vrhunskoj organizaciji, sportskoj atmosferi i nezaboravnim trenucima.

Bilo da ste dugogodišnji sudionik ili prvi put sudjelujete, očekuju vas uzbudljive utakmice, fer i korektna igra, te mnoštvo dobro poznatih osoba iz svijeta malog nogometa – poručuju organizatori iz udruge KUŠU Cista Velika.

Prijave zaprima Ivan na broj mobitela 099-7417-529, na koji se mogu dobiti i sve informacije.

Ove godine nagradni fond je gotovo 15.000 eura, od čega pobjedniku pripada 7000 eura, a viceprvaku 3000 eura, uz pobjednički pehar.

Nemojte propustiti priliku da budete dio ovog posebnog jubileja! Prijavite svoju ekipu što prije i osigurajte mjesto na jednom od najvažnijih sportskih događaja godine. Prijave su otvorene do 23. lipnja 2024., stoga požurite! Vidimo se na terenu! – poručuje organizator.       

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 16:35