StoryEditorOCM
ZagoraKAKAV GAF

Kukavica prvo rekao krivo ime Sabora, pa kolegu ministra prozvao - pokojnim: ‘Dogodio se tragičan slučaj...‘

Piše ŽUPANIJA SD
11. listopada 2024. - 15:39

Zvonimir Šipić, brat ministra demografije i useljeništva Ivana Šipića, napadnut je u četvrtak u Trilju, a Dnevnik.hr objavio je video kad su ministra proglasili - pokojnim.

- Prije nekoliko dana u Hrvatskom državnom (ne zove se tako, nap.a.) Saboru sam govorio o nevjerojatnim političkim pritiscima kojima je izložen ministar Ivan Šipić. Dogodio se tragičan slučaj... Neka institucije odrade posao. Njegov brat je napadnut. To nas zabrinjava u Domovinskom pokretu jer je stvarno bila ogromna hajka", rekao je zastupnik Domovinskog pokreta Ivica Kukavica.

Kaže da su politički akteri koji su u tome sudjelovali doprinijeli atmosferi linča i dodao da su većinom s lijevog političkog spektra. Onda je rekao da svi trebamo paziti što govorimo. Ali on nije pazio.

- Ovdje napominjem da je brat POKOJNOG ministra bivši specijalac i heroj Domovinskog rata. Cijela obitelj je potresena ovim događajem - rekao je Kukavica mrtav hladan.

Novinari su ga upozorili da je živog ministra nazvao pokojnim, no on se nije baš najbolje snašao, a glasnogovornica je pitala ide li prijenos uživo. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. listopad 2024 15:40