StoryEditorOCM
Splithit ljeta

Video splitskih pjevača s Matejuške završio na društvenoj mreži: ‘Bravo, mladi, tako se to radi‘

Piše split sd
7. rujna 2024. - 10:52
 Pjevači s Matejuške u Splitu već se godinama spontano okupljaju  i pjevaju, na radost sebe i slušatelja (ilustracija)Duje Klarić/Cropix

U Splitu se domaći svijet, kao i turisti, znaju požaliti kako nedostaje zabavnih sadržaja, naročito glazbenih, posebno žive muzike. Ipak malo bolji poznavatelji splitskog gradskog života znaju da se na klupama na Matejuški može čuti živa glazba i pjevanje, bez pojačala i mikrofona. Ona je ovaj put zabilježena u videu na TikToku.

Iskusni muško ženski pjevački doajeni, uz jednu gitaru, pružili su zabavu sebi i drugima. Vječna meksička "Mama Huanita" donijela je zadovoljstvo njima, kao i onima što su ih čuli uživo, ili sada preko društvenih mreža.

Ova spontano lijepo pjevanje potvrda je teze da su najljepše stvari u životu mukte, i da onaj tko pjeva zaboravi na male mirovine, skupoću i na najavu povećanja cijena energenata. Pjesma i dalje održava nas i njih.

To su potvrdili i komentari: "Bravo romantični nesalomljivi" "Bravo mladi tako se to radi, amo veselo", "Predivno druženje", "Najbolji grad na svitu",  "Otkud im snage? Ja imam 4 banke i ne da mi se s poda dignut"...

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 10:53