StoryEditorOCM
Split18 potpisa

Šuta predao potpise za smjenu direktora Karoglana; ‘Sve ono što vide i osjete naši sugrađani, Ivicu Puljka ne zanima‘

Piše SPLIT SD
24. rujna 2024. - 16:42

Predsjednik splitskog HDZ-a i gradski vijećnik Tomislav Šuta, uoči tematske sjednice o radu ‘Čistoće‘, predao je 18 potpisa čelnika i čelnica splitskih kotareva koji traže smjenu direktora Ivice Karoglana.

- Ovim putem javno pozivam preostale čelnike i čelnice, neovisno o političkom predznaku, da svojim potpisom pomognu gradonačelniku Puljku da napokon preuzme odgovornost i smjeni gospodina Karoglana.

image
Tomislav Šuta/Facebook

Kada sam posljednji put u suradnji s građanima, Puljku i njegovom direktoru pokušao i fizički pomoći u čišćenju grada, zaradio sam smiješnu prijavu Puljkovog zamjenika. Čestitam im na tome, to je sve što su uspjeli poduzeti kako bi prikrili vlastitu sramotu. Tu sramotu danas svi vide i osjete, a da je kojim slučajem gospodin Puljak u oporbi, na sva bi zvona zazivao smjenu gospodina Karoglana.

Nažalost, gradonačelnik je danas u mišjoj rupi, a grad i dalje smrdi, grad je i dalje šporak. Sve ono što vide i osjete naši sugrađani, Ivicu Puljka ne zanima. Srećom, njega će iduće godine napokon smijeniti građani Splita, a minimalni doprinos s njegove strane bila bi smjena direktora ‘Čistoće‘ gospodina Karoglana - naveo je Šuta. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2024 16:44