StoryEditorOCM
Splitko će radit?

Prije koju godinu tukli bi se za ovaj posao, ali tko zna... Splitska gradska firma traži 25 radnika, objavili detalje

Piše A. P.
24. lipnja 2024. - 21:49

Gradska tvrtka "Čistoća" traži nove djelatnike. Zbog povećanog opsega posla traže 25 djelatnika.

Za radno mjesto pometača/pometačice traže tri djelatnika. Ugovor je na određeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca, a potrebna stručna sprema je NKV/SSS.

U natječaju u opisu posla je navedeno da pometač/pometačica na raspoređenoj dionici odstranjuje smeće, travu i drugi otpad s kolnika i pločnika te ih odlaže u recipijente za otpad, prazni košarice za otpatke, brine o zaduženim sredstvima i opremi te radi i druge poslove u okviru djelokruga svog radnog mjesta, a po nalozima i uputama neposrednih rukovoditelja. Za izvršavanje svojih radnih zadataka neposredno je odgovoran poslovođi.

Natječaj vrijedi do 5. srpnja, odnosno do popune traženog broja radnika.

Za radno mjesto iznosača smeća/perače traže 22 radnika. Također je riječ o ugovoru na određeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca, a potrebna stručna sprema je NKV – osnovna škola. 

U opisu posla iznosača smeća/perača piše: izvlači ili iznosi recipijente ili odloženi otpad, te ga ubacuje u vozilo ili za tu svrhu predviđeno sredstvo, struganjem uklanja nakupljene naslage na dnu kontejnera, dužan je održavati čistu lokaciju na kojoj se nalaze recipijenti (ako je potrebno istu je u obvezi počistiti, pomesti, pokositi), uredno vraća recipijente na mjesto preuzimanja, mora pravilno rukovati uređajima na vozilu te brinuti o zaduženim sredstvima i opremi, po završetku posla podnosi izvješće o izvršenju radnih zadataka, lokacijama glomaznog otpada, lokacijama neispravnih recipijenata, rukuje sistemom za pranje, odgovoran je za kvalitetu pranja, te ispravnost sredstava za rad, pranjem ne smije nanositi štetu građanima ni objektima, kao ni remetiti javni red i mir te radi i druge poslove po nalozima neposrednih rukovoditelja. Za izvršavanje svojih radnih zadataka neposredno je odgovoran poslovođi.

Natječaj vrijedi do 20. srpnja, odnosno do popune traženog broja radnika.

Sve detalje i uvjete natječaje možete pronaći ovdje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 21:50