StoryEditorOCM
Splitod Malla do Plana B

Poznati splitski moto klub slavi 15. rođendan! Pripremili su pravu feštu, Rakela puca od ponosa: Radimo neviđene evente

Piše P. K.
1. lipnja 2024. - 09:37
‘BMW MK DALMACIJA je atipičan motoklub, gdje su obaveze članova svedene na minimum, a ja kao predsjednik se u to dajem 100 posto‘BMW Moto Klub Dalmacija

BMW Moto Klub Dalmacija u subotu, 1. lipnja, slavi 15. godišnjicu postojanja. Tim povodom organiziraju pravu feštu na dvije lokacije, a premijerno će prikazati dokumentarni film koji je za njihov klub režirao Nebojša Ilić Ilke.

Proslava će početi prikazivanjem filma u trgovačkom centru Mall of Split u 12 sati, nakon čega će se na terasi u sklopu tamošnjeg Biberon Cakesa od 15 sati održati domjenak. Šećer na kraju bit će koncert grupe Raptor X u Planu B s početkom u 21 sat. Ulaz za posjetitelje na sva događanja je besplatan. 

image

U subotu će se premijerno prikazati film o klubu naziva ‘Klub je velik‘

BMW Moto Klub Dalmacija

- BMW MK DALMACIJA je atipičan motoklub, gdje su obaveze članova svedene na minimum, a ja kao predsjednik se u to dajem 100 posto. Stalno organiziramo i radimo nikad viđene evente (Ride for life, Balkan rally, Endurance individual 6 h Grobnik, Rotary rally, Bradata vožnja s mudima...). Nikada nikoga ne kopiramo i trudim se da uvijek budemo originalni te da u tome imamo konstantu. Siguran sam da smo najaktivniji moto klub u Hrvatskoj, a i šire - kazao nam je predsjednik kluba Željan Rakela.

image

Članovi kluba, točnije njih 201, svakog se četvrtka okupljaju u klupskim prostorijama, vikendima idu na vožnje, a često se organizira i pokoje putovanje u daleke krajeve

BMW Moto Klub Dalmacija

Otkrio nam je Rakela da, osim filma, klub ima i svoje tri pjesme. Članovi kluba, točnije njih 201, svakog se četvrtka okupljaju u klupskim prostorijama, vikendima idu na vožnje, a često se organizira i pokoje putovanje u daleke krajeve. Osim toga, veliku pažnju poklanjaju humanitarnom radu pa su tako organizirali humanitarne akcije u Splitu, Dalmaciji, Hrvatskoj...

- Ljudi stalno pokušavaju pronaći koja je moja korist jer ne mogu shvatiti da je to moj život, moja strast, moje četvrto dijete i da se neke stvari mogu raditi iz ljubavi, a ljubav je pjesma ptice slijepe.

Istu stvar radi i režiser ovoga filma moj dragi prijatelj Ilke. Mi, koliko god smo veliki klub, ne možemo platiti sve njegove sate snimanja i montaže, ali on to radi iz srca iz ljubavi i s velikom strašću. Zato sam jako sretan što smo uspjeli svojim radom osvojiti njegovo srce i da se on odlučio napraviti film baš o našem klubu - zaključio je Rakela.

image

Ove subote slave 15. godišnjicu postojanja

BMW Moto Klub Dalmacija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 20:30