StoryEditorOCM
Splitsamo nek‘ se prijave

Pogledajte kako splitska gradska firma mami nove radnike. Nudi im donedavno nezamislivo: čak i beneficirani staž!

Piše split sd
23. rujna 2024. - 10:22

Iz splitskog Prometa najavljen je novi ciklus zapošljavanja i financiranja D kategorije u okviru kampanje "I posao. I kategorija". Ova promotivna kampanja prvi put je pokrenuta uoči ljeta, a od ukupno 40 prijavljenih kandidata, nakon testiranja, svoju karijeru u Prometu nastavilo je njih pola. Uz punu plaću i stalno radno mjesto, kandidati obavljaju posao kontrolora do završetka vozačke obuke i polaganja ispita D kategorije.

- Korisnici Prometa tako bi uskoro trebali dobiti nove vozače i vozačice iz prvog ciklusa kampanje, a oni koji to tek žele postati, od danas imaju novu priliku za posao i besplatno osposobljavanje. Ukupno 20 mjesta predviđeno je u okviru novog ciklusa, a na natječaj se mogu prijaviti svi oni stariji od 23 godine i šest mjeseci uz uvjet da posjeduje barem B kategoriju. Iznimno mogu se prijaviti i stariji od 21 godinu pod uvjetom da posjeduju završenu kvalifikaciju za vozača motornog vozila.

Beneficirani radni staž, stimulativna primanja, bonusi i nagrade, uvećan godišnji odmor i moderni autobusi, dio su prednosti koje kroz kampanju "I posao. I kategorija" - ističu iz ove gradske tvrtke.

Uz novi ciklus zapošljavanja koji omogućuje financiranu prekvalifikaciju, na web stranici Prometa možete pronaći i klasični natječaj za vozače i vozačice koji već imaju položenu D kategoriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 10:22